syyskuu 23, 2019, 22:44:38 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - ana198

1
Erikoisuudet / Crispy Habanero Salmon
elokuu 29, 2008, 09:31:30 ap
En ota kunniaa :), perustuu Gordon Ramsayn "Crispy Salmon" -reseptiin.

Eli lohifileeseen nahkapuolelle parin sentin syvyisiä viiltoja poikittain joihin merisuolaa ja muita haluttuja mausteita tässä tapauksessa viipaloitua habaneeroa siemenineen kaikkineen, oli aika reilunkokoinen file joten yksi kokonainen pieni habanero sinne upposi. Päälle sitten hieman oliiviöljyä.
Pannu kuumaksi ja sitten file nahkapuoli alaspäin kuumalle pannulle(jolle aiemmin oliiviöljyä kaadettu), kannattaa aluksi liikutella vähän ettei tartu pannuun se nahka ja kun siitä on varmistunut niin antaa vaan kypsyä rauhassa niin kauan että sivusta katsottuna file kypsynyt 2/3 paksuudesta jonka jälkeen käänetään nahkapuoli ylöspäin.  Tässä vaiheessa on hyvä lusikoida hieman pannulta oliiviöljyä siihen pinnalle. Kun file on kypsä(kuin kypsäksi sen sitten haluaakin) niin lopuksi voi vielä hetkeksi kääntää nahkapuolen alaspäin niin tulee varmasti rapeaa.

Habaneron maku tuli juuri mukavasti syötäessä esiin ja tulisuus oli just eikä melkein, ei edes kaivannut muita mausteita.  Muutaman kerran on pitänyt kyseistä reseptiä harjoitella kun meinasi se nahka palaa kiinni pannuun, nyt sujuu jo kuin tanssi.