Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - petelius

Sivuja: [1]
1
Nyt kannattaa mennä Eltsun Nesteelle nauttimaan Carrollsin tai Motorestin pöperöistä, maustepöytään on eksynyt vähän parempia chilikastikkeita ;) saa ruokaan lisää potkua ja makua.

Kannattaa myös tsekkaa mestan grilli- ja chilikastiketarjonta.

2
Ravintolat ja ruokapaikat / Chico's HOT N' SPICY BURGER K-18
« : Maaliskuu 01, 2010, 13:53:37 ip »
Nyt kaikki testaamaan Chico'sin Hot n' spicy burger!

Samalla voi osallistua kilpailuun jossa voi voittaa Poppamiehen herkullisen tuotepaketin.

3
Nyt saa Blair's Chipsejä ja kastikkeita sekä CaJohn kastikkeita Fredan Punnitse ja Säästä- myymälästä, osoitteesta Fredrikinkatu 55 Helsinki.

Liikkeessä myös paljon muuta herkullista tavaraa, käykää tutustumassa ja ostamassa hyllyt tyhjäksi sekä esittämässä myymälään tuotetoiveita. Ja kannattaa muihinkin ketjun myymälöihin käydä tuotteita kyselemässä, saattaa aikataulu nopeutua ja saadaan pikaisestikin sinne samaa settiä.

4
Ravintolat ja ruokapaikat / Pedrina's Texmex restaurant / cantina Kokkola
« : Marraskuu 04, 2008, 14:16:47 ip »
Kokkolassa Pedrinas Tex Mex paikasta saa Blair'sin ja CaJohnin sooseja ruokaan lisättäväksi pyytäessä. Kannattaa käydä maistelemassa muutenkin paikan annoksia, lisää tulisuutta luvassa ruokalistaan ja pyytämällä varmaankin saa vähän extratulisuutta annokseen.

Käykää myös esittämässä tuotetoiveita henkilökunnalle, ovat kovasti innostuneita aiheesta ja tulevat jatkossa panostamaan tulisuuteen ilmeisesti enemmänkin.

5
Tori / www.extrahot.fi avattu!
« : Kesäkuu 18, 2008, 02:04:09 ap »
Moro,

nyt on puoti auki ja tavara liikkuu. Tervetuloa tekemään tilauksia, valikoima on kattava, toistaiseksi ainakin, nopeat syövät hitaat.

Myös kaikenlainen palaute on tervetullutta. Olipa sitten valittamista sivuista, sivujen sisällöstä, käytetystä termistöstä, kieliopista tai jostain muusta. Myös positiivinen palaute otetaan mielellään vastaan :)

Päivittelemme sivuja sen mukaan kun aikaa jää, vielä puuttuu ainakin yksikköhinnat, painikkeita on englanninkielellä, kuvia puuttuu ja kuvat ovat tummia... Toivottavasti olette kärsivällisiä ja painatte alkuun villaisella pienet puutteet, tärkeintä lienee että tavara liikkuu rivakasti ja kohtuu hintaan.

Chiliterkuin
Petrus
Gourmet Picante Oy

Sivuja: [1]