Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - heikki

Sivuja: [1]
1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Eka kasvarikausi
« : Maaliskuu 25, 2012, 19:23:57 ip »
Projektini alkoi pari vuotta sitten, hampstratessani ilmaisia ikkunoita täyden pakullisen.
Tuona kesänä ainut asia jota sain aikaiseksi kasvariin, oli kyseisten ruutujen kuljettaminen..

Viimekesänä sain jopa sorapohjan tasaiseksi, lisäksi proidini hitsasi minulle raudasta kehikon jonka päällä huone tulisi niin sanotusti "kellumaan" .

Tänään tapahtui ihmeitä (liekö kevätauringon ansiota).
Kasvarin runko valmistui!!!

Haaveenani olisi ollut isompi huone mutta ikkunoiden eri kokoisuus sekä lasinen katto olisi tuonut isompaan turhan paljon haastetta toteutettavaksi siispä joudun tyytymään noin 3.5*1.5m tilaan (ja jostain kai se on aloitettava ehkäpä kunhan kasvan isoksi...)

Kasvariin pitäisi vielä järjestää ilmanvaihto. Ajatuksenani olisi lisätä mekanismi molempaan "yläkolmioon" jotka on tehty pleksistä.
Oviratkaisu on vielä miettimättä, lisäksi harjalle ja kulmiin olisi tarkoitus lisätä metalliset vahvikkeet puisten väliaikaisviritysten tilalle.

Eräs tarkeä puute kasvarissani on vielä kasvit. Niin sanotusti vasurilla vuodenvaihteessa kylvämäni siemenet eivät tosiaankaa ansaitse valokuvaa tälle palstalle, mutta luotan saavani joltain itseäni pätevämmältä viljelijältä järkevää korvausta vastaan ylimäärisiä taimiaa..
(tarjouksia otetaan vastaan).

Noita ikkunoita jäi ylimääriseksi ainakin vastaavankokisen projektin verran.Jos siis jollekkin löytynee tarvetta, niin tervetuloa hakemaan jokelasta vaikkapa kaljakoria vastaan tai ilmaiseksi..

Sivuja: [1]