huhtikuu 07, 2020, 00:49:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Starwhite

1
Kuopion Puutarhapäivä kotipuutarhureille 24.3.2012
http://www.kuopionpuutarhaseura.net/news/show/137/

Löytyykö Kuopiosta tai lähiseudulta lisäporukkaa tuonne tapahtumaan?

09-15 pitäisi esitellä yhdistystä ja chilejä, sen jälkeen lienee pientä jatkon tapaista Maaningalla.

Muutenkin voi toki tulla vaan rupattelemaan.
2
Nyt kun Pirkanmaalta ollaan saatu hyvää esimerkkiä miten alajaosto toimii, eiköhän laiteta Keski-Suomeenkin oma jaosto pystyyn. Aktiivisia jäseniä vaan muutama kokoon niin saadaan aikaan vaikka mitä. Jos innostuneita löytyy niin voitaisiin vaikka käydä jossain Jyväskylässä syömässä ja pohtimassa asioita tarkemmin.
3
Foorumin osastoja selatessa löytyy sekä ylhäältä että alhaalta linkit tuohon tyyliin:
Chilifoorumi.fi > Muuta > Foorumin & Infernon tietosivujen kehittämisideat > Aloita uusi aihe
Mutta viestiketjuja lukiessa ne ovat vain ylhäällä. Tästä aiheutuu pientä ärsytystä varsinkin pitkiä paljon isoja kuvia sisältäviä ketjuja lukiessa kun et voi kätevästi viimeisen viestin jälkeen palata osastolle vaan joudut kelaamaan sivun yläreunaan.

Lisäksi tuon voisi varmaan epätahmauttaa vai mikä lieneekään suomeksi: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=3151.0

4
Saadaan tänne kovan tason vierailijoita kyseisenä viikonloppuna niin voisi jotain miitin tapaista keksiä. Syömässä voisi käydä ainakin jossain, joko itämaisessa tai sitten grillailla pihalla jos säät suosivat. Ideoita sopii esittää.
5
Kesä on alkanut, kohta alkaa kasvit tuottamaan satoa kasvattajilla, Penalta voi tilata täydennystä ja sooseja jne on iso valikoima.

Miten olisi kesän aika vaikka useampikin säännöllinen miitti, missä kokataan hyvää ruokaa ja nautitaan auringosta?

Täällä on ainakin tarjolla ulkoilmagrilli, voi grillata hyvin maustettua lihaa ja visko mölkkyä tai petankkia. Toki voidaan käydä syömässä ravintoloissakin jos siltä tuntuu.