tammikuu 19, 2021, 22:55:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Booze Chillis

1
moi kaikille!
löysin tällaisen foorumin ja kiinnostukseni tulisiin "hedelmiin"? ja tuliliemeen,sai minut rekkaamaan tänne.
en ole kolunnut vielä läpi koko "aluettanne",mutta pikkuhiljaa.
laitoin chiliä kasvamaan siemenistä,tossa keväällä.sisätiloissa keittiön pöydällä,loisteputken alla.josta siirtelin niitä ulos(jäävät pieniksi ja lehdet kuivuu/reikiintyy)sisällä oleva,hieman heikossa valossa ja viileässä(kasvaa hyvin,vaan ei kuki)koko ajan sisällä loisteputken alla asustellut(kasvaa enemmän leveyttä kuin pituutta,joka ei sinänsä haittaa,kukkia tuli valtavasti,mutta tipahtelee pois,ei tosin kaikki,mutta ei yhtään "hedelmää"(jos niitä hedelmiksi kutsutaan)näy eikä kuulu.
ostin plantagenista,eri lajikkeita,mutta puskat on menneet sekaisin,eli en tiedä mikä on mikä ::)olen lannoittanut plantagenin ravinnepuikoilla ja aikaisemmista jutuistanne päätellen kastellut liikaa.eli kasvatus into voitti järjen ja malttamattomuus ottaa asioista sen enenpää selvää taisi korjata sadon per**le.vaan halu oppia ja kasvattaa omat chilit on kova.laitan tähän mukaan vielä muutaman kuvan(kamerakännyllä räppästy.eli ei tarkkoja).mahdollisuutta ei "kasvihuoneeseen" ole,tai saan muuttaa sinne asumaan(vaimoni huom.)eli ihan muutama puska olisi ok. :)

ps.en osannut lisätä kuvia ???