Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Wolfman

Sivuja: [1]
1
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Lahden Pihapiiri-messut
« : Tammikuu 03, 2016, 14:44:44 ip »
Lahdessa järjestetään taas Pihapiiri-messut 22.-24.4.2016.
http://www.lahdenmessut.fi/fi/tapahtuma/pihapiiri

Löytyykö messuosastolle muita kuin allekirjoittanut ja Vetsku (Vetskulta ei edes kysytä tuleeko  :P ::) ). Vielä ei ole varmuutta ollaanko omalla osastolla vai Chilitarvikkeen kanssa mutta siitä riippumatta tarvittaisiin 3-4 esittelijää/päivä.

Ja nyt LAHTELAISET HERÄTYS ! Viimevuonna allekirjoittanut oli ainoa Lahtelainen osastolla, löytyisikö tänävuonna muita Lahtelaisia ettei taas olla Uusimaalaisten varassa ?

Paljoa ei tarvitse chileistä tietää että kehtaa osastolle tulla, jokainen chilejä kasvattanut (foorumia seuraava) tietää chileistä enemmän kuin 95% messuvieraista ja jos tulee liian vaikeita kysymyksiä niin vierestä löytyy kaveri joka osaa vastata eli turha ujostella.

Jos messuilla tänä(kin)vuonna on esitelmä chileistä niin se tipautetaan Vetskulle ;)
Mahdolliseen näytöskeittiöön saa kokkaus- ja esiintymistaitoisena ilmoittautua (ettei yleisö joudu taas kärsimään tämän ruman karvaturvan "kokkailusta").

-Wolfman

2
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Lahti ja ympäristökunnat herätys.
« : Tammikuu 06, 2015, 12:42:46 ip »
Löytyykö Lahdesta ja ympäristökunnista kiinnostusta kokoontua joku päivä / ilta ? Joku ravintola tai muu sopiva paikka, kelit on vähän viileitä grillailuun eli johonkin sisätilaan.

3
Suomen Chiliyhdistys ry / Reseptikirja ja muut kevään 2014 projektit
« : Huhtikuu 28, 2014, 13:01:02 ip »
Pitääpä melkeinpä harkita aluejaoston varainkeruuseen reseptikirjasta, johon voisi laittaa toimiviksi todettuja reseptejä hyvien kuvien kera. Menekkiä saattaisi löytyä tapahtumien yhteydessä.

Tai sitten "Chiliyhdistyksen reseptikokoelma" jota kaikki aluejaostot (ja yhdistyskin) voisivat hyödyntää, toki kokoamiseenkin pitäisi silloin löytyä porukkaa ja reseptejä muualtakin kuin yhdeltä aluejaostolta. Esim. PDF-tiedostona olevaa vihkosta olisi helppo tulostaa tarvittaessa.

4
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Puutarhamessut 19.-21.4. Lahdessa
« : Huhtikuu 03, 2013, 21:14:17 ip »
http://www.lahdenmessut.fi/pihapiiri13/

Näyttää tuollakin olevan chilit edustettuna, pikaisella vilkaisulla löytyi Poppamies ja chiliyhdistys yhteisellä osastolla ja Tannisen Chilinen omallaan. Pitänee se kotikaupungin messuilla poiketa ainakin.

Monellakohan paikkakunnalla noita vastaavia messuja oikein on näin keväällä  ;D

5
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / Juuresta ohut varsi ?
« : Huhtikuu 05, 2011, 13:35:28 ip »
Ei löytynyt haulla vastaavasta keskustelua eli:

Aji Habanero tälläkertaa, kasvaa muuten ihan hyvin mutta varsi on mullan pinnasta ohut (halkaisija ehkä puolet normaalista tai vähän allekin). Tuo ohut kohta oli ihan pinnassa ja muutaman millin korkeudelta alkaen "normaalia" vartta, taimella mittaa reilu 15cm. Multana mustanmullan ja taimi/kasvatusmullan sekoitusta (ei ehkä ihan parasta mutta muut kasvavat hyvin tuolla) ja lannoitteena puutarhankesää kevyellä annostuksella nyt muutamassa viimeisessä kastelukerrassa, valoina ikkunasta tuleva + 40W ESL:it noille vajaa puolen neliön alalla oleville taimille.

Samaa oli viimekeväänä muutamalla taimella, onneksi oli purkeissa varaa lisätä multaa niin että heikko kohta jäi mullan sisälle jolloin kasvoivat ihan hyvin ja kehittyivät tukeviksi. Olisiko mitään tietoa/arvauksia mistä tuo ohut kohta voisi johtua ?

Sivuja: [1]