maaliskuu 02, 2021, 01:28:21 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - ddog

1
Pitääpä laittaa itsekin tällainen että pysyy asiat muistissa ja voi kivasti vinkkejä saada, eli nyt on menossa ensimmäinen kausi, ekat siemenet laitettu itämään heti uuden vuoden jälkeen, ja siitä eteenpäin uusia kun on käsiin saanut. Meinasi alkaa loppumaan tila valojen alta, onneksi jo aurinko paistelee kivasti, ja pääsee eteläikkunaa hyödyntämään.

Kasvamassa tällä hetkellä:
Jamaican bell
Jalapenoja 3kpl
"Thai" ~8kpl (kaupan chilin siemenistä, näitä menee varmasti sukulaisille ja tutuille)
Hungarian hot wax
Habanero (kaupan chilin siemenistä)
Madame Jeanette 2kpl (kaupan chilin siemenistä)
Hot lemon nimellä ostettu c.baccatum

Itämässä lisäksi Fataliilta tilatut:
Naga Morich 2/3
Habanero Brown large 0/3
Bolivian Rainbow 2/4
Tepin 0/3
C02598 0/3
Aji Cristal 0/3
Turbo Pube PI585267 0/3
Champion 3/3

Mullassa suurin osa, tarkoitus olisi kuitenkin laittaa osa hydroon, pumppu, reso, sorat jne. on jo hommattu. Kuviakin laittelen kunhan löydän kameran.
Valaisin pitäisi myös tehdä, sopiva alumiinipelti jo löytyy eli ei muuta vaatisi kuin tekemisen vavan ja kantojen ostamisen.

Vähän harmittaa kun ei tullut tilattua enempää siemeniä, muutaman lajikkeen voisi vielä ottaa, nyt kun on luvassa pihatilaa ja ehkä paikka kasvihuoneelle.