tammikuu 20, 2021, 15:44:22 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Tyttii

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Tytti tulee taas!
maaliskuu 07, 2013, 21:50:46 ip
Oliks teillä hirveä ikävä jo mua? No nyt ei ole mitään hätää, kausi on polkastu käyntiin. Tänä vuonna ei sotketa siemeniä, eihän!? Tarkoituksena kasvattaa osa multiin suoraa (lautan kautta) ja osa alkaa elelemään vesiviljelyssä ZenGrowssa hamaan syksyyn saakka. Osa menee ulos, ja viimekauden ötökkäpelon kammossa toiset jääpi sisälle. Jallu itänyt taas nopeasti, itämis% 100. Aika hyvin, omista podeista syksyllä otettu.

Elämä se muuten kulkee kulkuaan. Tällästähän tää on.

Chilivaarin itämislautta, tai siis ei vaarin, mutta vaarilta omittu, josta siirretty itäneet multiin. Chilifestareilta ostettu chilaca myös alkanut itää hyvin. Cristalia myös tulossa. Lajipuhtautta nyt kukaan tiedä.3v. Lemondrop se kituuttaa menemään, kuten emäntänsäkin.

Uskollisesti ilman lisävaloa työntänyt talvellakin podin viikossa, eteläikkunalla siis kasvattelen.
Multa on jotain kukkamultaa, ans kattoo kuin ämmän käy! Edellisen kauden chilejä muuten vieläkin paljon syömättä hyvistä apulaisista huolimatta. Tänä vuonna vähän miedompiin panostusta.

Tsemppiä kaikille kasvatukseen!
2
Kodin mausteinen kokkaus / Ruokalinkkejä
toukokuu 27, 2012, 12:44:46 ip
Tässäpä chilipitoinen sivu, Raskaan rockin erikoislehti Infernossa säännöllisesti esiintyvä ruokapalsta. Hauskasti ja miehekkäästi kirjoitetut reseptit:
http://www.metal-asylum.org/reviews/hcc/index.html
3
Muut harrastukset ja elämä / Chilifoorumi-Quote
toukokuu 02, 2012, 09:02:52 ap
Jätä tähän, jos jotain hassua löytyy postauksista. Eikä tartte vetää kenenkään hernettä nokkaan! Tämä nauratti:

Lainaus käyttäjältä: Macex - huhtikuu 30, 2012, 11:14:52 ap
Lainaus käyttäjältä: jaolsten - huhtikuu 30, 2012, 08:21:04 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - huhtikuu 29, 2012, 09:15:36 ap
Lainaus käyttäjältä: jaolsten - huhtikuu 28, 2012, 22:13:56 ip
Mää otan peräkärryn täältä satakunnasta mukaan niin käydään ens viikolla kaksistaan tekemässä starkkikierros!


FANTANTISTA !!!!!!   
SOPII MULLE JA MUN NOPSALLE PAREMMIN KUN HYVIN


Mää unohdin sen peräkärryn. Itkin itseni eilen uneen.

Farmari-avensis ja starkin lainakärry kelvannee?
Pitäisköhän jonkun lähteä tätä teidän kahden Starkki-keikkaa valvomaan...?
4
Paprika-allergia menee joo, sitä tungetaan joka paikkaan ja siitä tulee armottomat vatsakivut. Onneksi chilejä kestää, mitä sitten jäis enää. Mutta pujoallergikkona olen saanut ristiallergian curryyn ja valkosipuliin. Niitä ei kykene syömään, ilman näppylöitä, ja seuraavan päivän hengenahdistusta, se harmittaa. Moneltakohan mun ruokavaliosta joutuu tomaatin poistamaan.  :-[
5
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Tytin Tuntemattomat
tammikuu 08, 2012, 23:09:11 ip
Nuin, kausi polkaistu käyntiin  Kymmentä eri lajia lautalle, Lautta jääkaapin päälle, pikku heilahdus ja osa siemenistä sekaisin! Tää meni paremmin kuin hyvin siis.Vähän ulkonäön perusteella löytyi (ehkä/kait/luultavasti) omalle tontilleen. Loput täräytin kenttään "tuntemattomat". Lupaan, etten paljon lajitunnistuksilla vaivaa *niin vissiin*  Uusia lajikkeita on suurin osa: Riot, Congo, B.Rainbow, Sudden D. Habanero, Starfish, Lemon Drop, Naga ja Jalapeno. Lisäksi Saksasta ostettu chili ja jostain meksikonchili-sekoituksesta muutama erinäköinen siemen.

Starfish noista kiinnostaa eniten, kun Aji Cristalia ei tähän hätään ole.
6
Vm.72 Järvenpään tuonti Tuusulassa. Pojat -00 ja -93, nuorena kun aloittaa ehtii paljon. Harrastuksia koirakuiskaus, runous ja ruuanlaitto. Tiede, luonto ja dokumentit laidasta laitaan kiinnostaa myös. Sieniä jos jonkinlaisia on tullut kerättyä kymmeniä kiloja. Kaipuu metsään on kova, vaikka sisäinen navigaattori ei toimikaan. Lopulta aina löytänyt takaisin. Ukon harmiksi.

Vapaa-aikaa häiritsee pahasti työskentely ravintola-alalla. Paheita tupakointi, ajoittainen laiskuus ja satunnainen sauna-kalsari-kaljoittelu. Elämänkatsomus on suvaitsevainen, mukavuudenhaluinen ja humoristinen. Päivä on ollut hyvä, jos kerran on saanut nauraa hersyvästi.

Chilikasvatus lähti lahjaksi saaduista kaupanhabaneron taimista. Tämän vuoden lajeina ollut Jalapeno, Apachi, se Habis ja Lemon drop, joka vasta nyt on selvinnyt kirvoista. Ensivuodeksi chiliyhdistyksen siemeniä: Starfish, Congo, Riot, Habanero Sudden death, Lemon Drop ja Bolivian Rainbow. Lisäksi Jalapenoa. Tulista ruokaa tulee syötyä 2-5x vkossa, niin että hiki lentää ja balalaikka laulaa. Ainakin seuraavana päivänä.

Foorumilla tullut roikuttua reilu 3pvää. Suuret kiitokset kaikille vanhoille Staroille kasvatusvinkkeineen ja -päiväkirjoineen. Upeita kuvia ja kasvihuoneita tulee ihailtua myös.

Tulevaisuuden hajatelmia olla ensivuonna Chilifestareilla talkooporukassa. Jos vaan tällainen puhelias ikinuori kelpaa, ja jos löytää Tampereelle. Näihin kuviin ja tunnelmiin!
7
Muut harrastukset ja elämä / Tunnusta syntisi!!
lokakuu 08, 2011, 23:36:42 ip
*katsoo Big Brotheria ilmaisesta striimistä*
9
Aloituksen ideana kuulla/kertoa miten muu perhe suhtautuu hurahtamiseen/kasvattamiseen.

Meillä nyt kun podeja on ilmaantunut, kaikki perheenjäsenet ovat innolla kastelemassa niin, että pitää ihan toppuutella. Ruokapuolella syödään tulisempia ruokia kuin monessa monessa tabasconläträys-perheessä.
10
Mausteet / Chilituotteet kotona
joulukuu 16, 2010, 15:47:29 ip
Hei! Yritin etsiä topicia mitä muilta löytyy. En törmännyt. Tässä teille oma chiliosastoni, pahat yliviivattuna, suosikit lihavoituna:

Chiliöljy chiu chow
Tom Yum hot and sourpaste
Chilipapuja Rainbow
Hot pepper paste, makeaa, kertokaa joku fiksu käyttötapa?
Sambal oeleek with garlig,
vihreä ja punainen jalopenosäilyke
Tabasco
Blair's 4:n pikkupurkin sarja
Pepperoneja
Poppamies savuchili
Sweet chilisauce (exoticFood)
Shiracha hot chili sauce (Huy fong foods)
Chili-valkosipulikastike (spicyUp)
Chilli pickle in oil (Ahmed foods) Ei maistettu vielä
Sriracha Chilli sauce, strong  (Thaiworld import) ei maistettu
salsa mexicana (LaCostena) vetistä, ehkä johonkin kastikkeeseen pohjaksi tms.

Chilijauhe
Kuivattu naga jolokia

Tuore cristal aji
Tuore naga morich


Puuttuu Nate Dog's Cajun wingssauce, nam nam.