lokakuu 20, 2020, 00:02:06 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Sinttis

1
Tulipa koettua sellainen elämys että nöyräksi veti.

Kaveri oli jo jonkin aikaa puhunut, että Helsingin Kalliosta Vaasankadulta saa järjettömän tulista shottia. Pitihän se sitten käydä avokin kanssa testaamassa, ja kokemus olikin melkoinen. Bar Molotov siis kyseessä, ja shotti Molotovin coctail. Ilmaisimme tiskillä, että chiliä käytämme juu, ja kyseltiin vähän sisällöstä ja näin päin pois. Vasta juomien tullessa pöytään alkoi aavistuksen pelottaa, kun baarimikko kertoi itsekin harrastavansa chilejä...

Noh, tämä lievästi tomaattinen shotti ykkösellä huiviin, ja poltetta tosiaan löytyi. Hiukan alkoi jo puuskututtaa, n. 10min jälkeen oli pakko lähteä haukkaamaan happea, ja laattahan siinä lensi iloisesti pitkin katua. Tiedä sitten vaikuttiko tyhjä vatsa, mutta oli tuo kyllä perskuleen tulista :D Myöhemmin kysellessä kerrottiin, että kyseisestä juomasta on useampi muunnos; turistiversio (tabaa), "äijä"versio (habatabaa) ja sitten tämä jonka pääsimme itse nauttimaan. Baarimikon oma resepti, sisältää ainakin tuoretta chiliä ja chiliuutetta sekä tottakai viunaa. Vaikkei sisällä pysynytkään, niin piristävä kokemus. Maitolasillisen olisi kuulemma saanut ilmaiseksi jälkeenpäin :)
2
Äänestykset / Keskitulisuus
syyskuu 04, 2010, 02:04:29 ap
Chilien tulisuuden asteikko on periaatteessa 1-10. Tällä systeemillähän keskiarvo olisi n. 5. Kuitenkin resepteissä termi "keskitulinen" saattaa tarkoittaa lähes mitä vain. Kiinnostaisi siis tietää, että mitä foorumin käyttäjät pitävät keskitulisena. Lajikkeita voi antaa esimerkeiksi.