marraskuu 26, 2020, 08:03:04 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Warcock

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Warcockin paluu...
maaliskuu 06, 2011, 22:49:42 ip
Kaippa sitä vois tänne aloitella jonkinlaisen päiväkirjan / valokuvakokoelman.... katotaan mihin tää lähtee kehittymään....  ;D

Kolmisen viikkoa sitten laitoin siemenet itämään, tais olla 14.2.

Itäminen tuntu hitaalta, toisaalta lämpö oli 25 astetta, nyt nostin 27 - 29 asteeseen...myös suurin osa siemenistäkin on useamman vuoden ikäisiä.... täytyy toivoa että sieltä useampi lähtee nousemaan...
6 ekaa iti noin viikossa siinä on mukana uusia ja vanhoja siemeniä, nyt on pari lisää nousemassa....
....joo muutamissa kuutioissa on enemmän kuin yksi siemen, lisäilin muutamat siemenet eilen siinä toivossa että ne itäisivät paremmin kuin noi aiemmat....

Jonkinlaisen ebbin tai bubblerin varmaan rakentelen tässä kevään mittaan, pitää tuota vesiviljelystäkin testailla....  :D


Pistetään nyt ensi pari huonolaatusta kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta....

Idätystä kylppärin lattialla...  Varsinainen kasvupaikka, tyhjältä näyttää vielä...

2
Erikoisuudet / Haba-salmari
helmikuu 27, 2011, 23:53:19 ip
Entiä onko tämä resepti jo täällä, tuli muutamia vuosia siten kaverin kans tehtyä satsi....

1 litra viinaa
1 litra Ouzoa
2 kg Turkinpippureita tai vastaavia
1 pss Fisherman's Friendejä
2 litraa vettä
2 tai enemmän Habaneroa, Nagaa tai mitä haluatkin käyttää....

Habanerot ja Fisherman's friendit viinan sekaan ja jääkaappiin muhimaan muutamaksi päiväksi, välillä voi ravistella.
Kun seos on muutaman päivän muhinu voidaan aloittaa varsinainen salmarin valmistus.

Laita 2 litraa vettä kiehumaan ja liota sinne 2 kg turkinpippureita.
Kun karkit liuonneet, nosta kattila pois liedeltä ja anna hetken jäähtyä, kaada hieman jäähtyneeseen seokseen Ouzo ja viina, sekoita.
Pullota ja säilytä jääkaapissa....
Ravistettava ennen käyttöä.
3
Edistyneempi chilinkasvatus / Natikka + ESL???
helmikuu 24, 2011, 09:32:13 ap
Tulipa taas muutaman vuoden tauon jälkeen laitettua chilejä itämään....

Mietin että kannattaako 400 W natikan kaveriksi laittaa 125 W tai 250 W Purple ESL vai oisko Blue parempi???
Vai jätänkö ESLit vain suosiolla kauppaan ja käytän pelkkää natikkaa???  ???
4

(kuvaa painamalla aukeaa isompana)

elikkäs ton näkösen rehun sain Keravan vankilasta ja ois ihan kiva tietää mitä lajiketta mahtaapi olla...
eipä toi hetkeen vielä marjojakaan puske nii ei taida vielä tunnistus onnistua..mut aattelinpa kuitenki kysyä...  :?