joulukuu 05, 2020, 13:44:59 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Kanto

1
Edistyneempi chilinkasvatus / Suihkuttelu
kesäkuu 10, 2006, 16:23:19 ip
Voiko chilejä suihkutella kasvihuoneessa vaikka aurinko paistaa eli polttavatko pisarat reikiä? Entä saako antaa merileväuutetta?
2
Edistyneempi chilinkasvatus / Ison chilin kasvatus
kesäkuu 05, 2006, 14:51:33 ip
Haluaisin ensivuodeksi oikein ison habanero puskan tuosta nyt noin 8cm Korkeasta Orange habanerosta. En anna sen kukkia tänä vuonna joten voiko sitä lannoittaa koko kesän typpipitoisilla lannoitteilla? Kärsiikö ensivuoden kukinta tästä tämän vuoden lannoituksesta eli muistaako se sen vielä ensi vuonna?
3
Edistyneempi chilinkasvatus / Risteytys?
toukokuu 24, 2006, 22:04:23 ip
Kysyisin, että voiko chilejä risteyttää esim. annuumin chinensellä? Jos voi niin onko järkeä risteytellä niitä? Kuinka chilejä risteytetään?
4
Kodin mausteinen kokkaus / Marmeladi
maaliskuu 16, 2006, 15:45:28 ip
Miten valmistan chilimarmeladia?
käykö tälläinen
6 desiä vettä
1 cayanne chili ja yksi habanero
1 desi sokeria
liivatajauhoa

valmistus näin silpon chilit ja keittelen niitä vedessä ja sitten siivilöin palat pois ja lisään sokerin ja liivatejauhon ja annan hyytelöityä johonkin astiaan. käykö vai paljonko laitan chiliä olisi kyllä kaksikin cayannea
5
Kodin mausteinen kokkaus / Chili suklaa
maaliskuu 12, 2006, 19:11:32 ip
Onko kukaan muuten maistanut sitä Fazerin uutta chilisuklaata. Itse en ole vielä maistanut mutta pitää ensikerralla kaupaan mennessä ostaa :D
6
Löysin tämän sivun ja olen ihastunut chileihin mutta tarvitsen apua ja paljon koska olen täysi aloittelija vaikka viime vuonna yhden paprikan kasvihuoneessani kurkkujen ja tomaattien lisäksi kasvatinkin :D

Tässä on niitä kysymyksiä

1 mistä saan siemeniä onko ne ihan pusseissa vai ostetanko kaupasta jonkun chilin mistä sitten otan siemenet?

2 Onko liian myöhäistä kasvattaa chiliä ja saako satoa ekana vuonna?

3 Eikai lisävalaistuksen tarvi olla tuollaisia monta sataa wattisia vai riittääkö 18 w piennoisloisteputki?

4 Miten voi vesiviljellä kun mitään ilmapumppuja en ainakaan voi käytää että onko mahdollista vesiviljellä ilman pumppuja?

Tässä niitä kysymyksiä sitten jo tulikin.