maaliskuu 09, 2021, 12:01:58 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Tilli85

1
Tuleekohan tuo onnistumaan vai onko aivan tuhoon tuomittu idea?  Rivarissa kun asustelen  niin pihaa ei hirvesti ole.  Meihen kotipaikalla tilaa on mutta kaikkea ei sinnekään viitsi kasvamaan viedä.
2
Uusien jäsenten esittelyt / Tilli täällä hei!
syyskuu 04, 2011, 19:24:01 ip
En mii osaa itsestäni lyhyesti kertoa mutta kokeillaan  ;D
Eli olen Lappeenrannasta ja ikää jo hurjat 26-vuotta.  Pientä rivitalo kaksiota asutan kahden kissani ja yhden akvaarion kanssa.  Rivarin pihalle ängetty niin paljon kasveja kuin mahdollista ja niitähän löytyy laidasta laitaan =)

Vasta chileihin tykästyneenä opettelen heidän sielunelämäänsa ja lemppareita ovat miedot chilit. Miehen kuivatut chilit ovat olleet kovassa käytössä ja kohta hyö jo loppuvat.