heinäkuu 07, 2020, 06:21:02 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Khone

1
Terveppä terve kaikille foorumilaisille toivottelee upouusi chiliamatööri.

Elikkäs, laitoin kaksi viikkoa sitten cayennea itämään (pidin puoli vuorokautta vesilasissa ennen turvemultaan laittamista) ja nyt kun kaksi viikkoa on kulunut mutta pintaan ei ole putkahtanut mitään, ajattelin tutkia hieman. Kaivoin yhden siemenen esille, ja katsoin, että yksi pieni sentin pituinen häntä oli siemenelle kasvanut. Lieneekö tämä normaalia kasvuvauhtia, itsestä tuntuu hyvin vähäiseltä kasvulta, jopa pysähtyneeltä sellaiselta, jos vauhti on tuollaista? Ei sillä, että kärsimätön olisin, mutta haluaisin vähitellen jo jotain mullan pintaankin näkyville :) Turvemulta on kokoajan ollut kosteahkoa, ja olen pitänyt muovikelmua ruukun päällä pitääkseni kosteuden tasaisena. Myöskään homeitiöitä ei ole päässyt kehittymään, eikä tuholaisia ole ollut näkyvissä. Lämpötila on ollut +20 ja +30-välillä kasvatustilassani. Mitä tehtävissä, onko kasvu normaalia vai luovutanko ja laitan uusia siemeniä uudella tekniikalla tulemaan? Jos näin, mitä kannattaisi tehdä siemeniä idättäessä?