huhtikuu 02, 2020, 21:38:39 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Ripatee

1
Uusien jäsenten esittelyt / Haudi hau!
huhtikuu 11, 2012, 19:49:59 ip
Haudi hau kaikille, näin villin lännen tyyliin!

Eli eli, chiliharrastuksen aloittelija Kuopion seudulta ilmoittautuu. Chilikärpänen puraisi tässä noin kuukausi sitten kaverin toimesta, ja omat chilit ovatkin nyt kasvamassa. Kylväminen tosin taisi sijoittua hieman liian myöhään, mutta katsotaan nyt mitä tulee. :) Kesäksi olisi tarkoitus saada chilit kasvihuoneeseen, joten eiköhän se auta asiaa etiä päin. Chiliruokia ei ole tullut pahemmin harrastettua, mutta mikäli satoa tulee niin täytyyhän sitä hieman maistella ja totutella makuhermoja. Kasvatuksessa on ensimmäisellä kerralla aji dulce amarilloa, bolivian rainbowia sekä habanero orangea. Ja koko ajan tekisi mieli laittaa uusia lajeja kasvamaan. No ensi kesäksi sitten. Myös joitakin tuttavilta saatuja chilinsiemeniä laitoin itämään, mutta vielä ei ole yksikään n. 20 siemenestä itäneet. Taisivat mennä vanhaksi. Mutta tästäkin opittiin se, että n. 10 vuotta vanhoihin siemeniin ei ole luottaminen, olisi muuten tämäkin harrastus saanut lyhyen lopun. :)