heinäkuu 12, 2020, 05:26:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Lehtinen

1
Hetken aikaa pelkkää foorumia selannut ja ottanut kasveista vähän selvää. Niin aattelin laittaa jotain merkintää itelle päiväkirjaan. Virheitä tulen tekemään paljon kasvatuksen aikana, mutta niistä otetaan opiksi.

Elikäs ekaa kertaa yritetään ja katsotaan ny mitä tästä tulee... Kuukausi sitte laitoin ekat siemenet itämään kaikki iti mitä laitoin (Aji Fantasy, Lemon Drop, Big Jim NuMex, Chocolate Beauty, Tam Jalapeno, Naga Morich ja Rocoto red. Laitetaan muut sitten kun saa lisää tilaa ja lamppuja hommattua.

Tein IKEAn Pluggis laatikoista ebbin. Hintaa ebbille tuli 29€ mielestäni ei paha hinta. Punpun laitoin 5 kertaa päivässä pumppaan 5 minuutin ajan 07.00 eka ja viimeinen 21.00. Juuret on ainakin kasvaneet hyvin puolessatoista viikossa, ainakin tuplaten enemmän juuria kuin kookoksessa kasvavassa.

Lajikkeet 2013 (Tarvis muutama laji vielä keksii lisäks)
C.baccatum
C04318   
mysteeri   
Aji cristal   
Aji Fantasy
Lemon Drop


C. annuum
Big jim NuMex
Chocolate Beauty
Bolivian rainbow
Tam Jalapeno


C. chinense
Naga Morich


C. pubescens
Rocoto redKuva on huono, mutta tällä ny mennään.. Alareunassa on vasemmalla Big Jim ja Lemon Drop ylhäällä taas on Aji Fantasy ja Chocolate Beaty


Pöydällä on ruuukuissa Jalapeno, Rocoto red ja Naga Morich