Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ElliOop

Sivuja: [1]
1
Uusien jäsenten esittelyt / Päivää taloon!
« : Maaliskuu 23, 2013, 13:58:41 ip »
Moi kaikki,

olen Elli Oulusta, ja pitkän linjan ämpäri- ja purkkipuutarhuri. Muutamia chilejäkin - habaneroa ja tabascoa lähinnä - on tullut vuosien mittaan kasvateltua, mutta nyt innostuin laajentamaan kotipuutarhaani vielä kipakampaan suuntaan. :) Tänä vuonna pinaatit, cilantrot ja tomskut saavatkin toivottavasti seurakseen reippaasti chilejä, vaikka siementen itäminen onkin enimmäkseen antanut odottaa itseään.

Chileissä arvostan tulisuutta, mutta maku on silti etusijalla, ja olenkin valikoinut kasvatettavaksi mm. Chilacaa ja Trinidad Perfumea. Olen myös tykästynyt joidenkin lajikkeiden näyttävyyteen, ja nytkin itämässä on Bolivian Rainbowta ja Goat's Weediä. Olen myös ottamassa ensiaskeleitani hydroviljelyyn, ja lukemista onneksi riittää aiheesta forumilla!  ::) Jonkinlaista passiivihydroa olen omineni joskus käyttänytkin yrttien kasvattelussa, mutta nyt on pariin ebbiin tarpeet tulossa postissa. Odotan innolla, että pääsen askartelemaan tämänkin parissa.

Iloista keväänodottelua kaikille!

Sivuja: [1]