heinäkuu 08, 2020, 13:01:13 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - kasvi

1
Kyllä se vielä elävien kirjoihin palasi. 😂

https://imgur.com/a/lIJmxVT
2
Hei!

Nyt ois hyvät neuvot kalliit. Vieläköhän tämän bonsain saa jotenkin elpymään? Ollu aina hankala, mutta onko tilanne jo toivoton? Jotain valkoisia loisiakin näyttää olevan?

Sikäli mikäli tämä on vielä pelastettavissa, niin miten tätä pitäis jatkossa hoitaa, jotta siinä ois joskus lehtiäkän? Mullan vaihtoo? Mitä lantaa? Paljonko tarvitaan valoa?

Velipojan puolesta kyselen.  ::)

https://imgur.com/a/Br6UpY3


3
Chilit on kasvanu kivasti, tulisuus tosin puuttuu.

Parvekkeen muihin kukkiin on tosin iskenu joku tauti? kaiketi?

Mitähän ihmettä tämä mahtaa olla? Eivät kyllä vaikuta liikkuvan tai mitään. Mietin oonko lannottanu liikaa vai onko kaikkiin parvekekukkiin hypänny joku tuholainen. :-D

4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
heinäkuu 23, 2014, 01:08:59 ap
Kerrostalossa alottelin chilinkasvatusta... homma tietty lähti lapasesta, ni kotipuoleen piti rakentaa kasvihuone. Ei vaan kerenny nyt oikeen tälle seasonille. Aikaa ja rahaa palo kivasti ostoseen verrattuna. :-D

5
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - huhtikuu 19, 2014, 21:15:56 ip
Vitsinkö heitit?
Tomaatilta tuo minusta näyttää, mutta lajiketta en tunnista.


Ha! Just tulin heittään korjausta ku tajusin, että ei saakeli onkohan mulla menny vahingossa tomaatin siemen tonne. Se selittääki jo paljo. :D Anteeksi tämä.
6
Mikähän tämä mahtaa olla? Pitäis ilmeisesti olla Biquinho tai Medusa? Jännään malliin kasvaa nuo lehdet.. sama kaikissa taimissa.

7
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
huhtikuu 14, 2014, 17:00:09 ip
Laitetaanpaas tänne huvikseen ihmeteltäväksi. Alottelin kasvatuksen tänä vuonna ja mopo lähti heti vähän käsistä. Kasvu oli  hidasta ja piti ruveta lisää valoja asenteleen sinne sun tänne.Rouva alko hermostuun ja oli yks kaunis päivä kantanu tänne Klasulta kasvihuoneen. Kaikki kirparilta budjetilla hankitut valasimet roskiin ja uusia virittään. :-D Säästin hermoja sen verran, etten virittäny vihreetä kangasta ton häkkyrän päälle. Kasvit ei oo enää niin hallitsevassa osassa kerrostalokaksiossa!Muutaman euron satsauksesta lähteny harrastelu tuli sitte kuitenki maksamaan varmaan lähemmäs satasen.. kaikkee piti saada lopulta. :-D