lokakuu 23, 2020, 14:58:21 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Kuumakoira

1
Ohhoh! Onpa hinta noussu! 20€ maksoi viime keväänä.
2
Nostanpa vanhaa viestiä, mutta jos ensi kesänä... :)

Voin suositella kessua myös vesiviljelyyn. Laitoin vasta heinäkuun alussa bubbleriin kolme kasvia ja helposti ehtivät kasvaa olemattomalla hoidolla ja varjoisella paikalla pälle metrin mittaisiksi, tuuheiksi pensaiksi. Paaaaljon paremmin kuin mullassa alkukeväästä asti kituneet lajitoverinsa. Tosi miedoilla liemillä menin ja vaihdoin vedet ehkä kerran välissä. Täysin terveen näköisiä planttuja tuli.
3
http://panza.fi/

Suhteellisen tuore kohtuuhintaista meksikolaista ruokaa tarjoava paikka Kuopion keskustassa. Ruuat ovat kivan mausteisia ja listalta löytyy supertulinen "Burritohaaste" jonka tuhoamalla saa Panzan t-paidan.

Kiva meksikolaistyyppinen sisustus ja hyvä palvelu. T-paidan voittaminen oli oikeasti työn ja tuskallisen poltteen takana.  :D

Suosittelen jos tiälläpäin liikkuu!