Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - miiksuli

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : tänään kello 21:13:40 »
Peach Bleeder 04. Kurvikas kaveri lähti maisteluun, pienellä pistimellä. Painoltaan 6 grammanen. Tuoksu miellyttävä, makea meloninen. Parhaimman tuoksunen ollu näistä mun epävakaista peach bleedereistä. Parfyyminen mutta on hyvässä tasapainossa muiden tuoksujen kanssa. Öljyä löytyy, melko tummaa keltaista. Kuvista päätellen ei mutta kun otin siemeniä pois niin joka paikka öljyssä. Melkein tulee jopa nälkä tätä haistellessa  mutta se tuoksu on kuitenkin super hottia ja tietää kärsimystä  >:D Maultaan aika sitruksinen ja parfyyminen. Ei oikeastaan makea ollenkaan. Tulisuus sielltä pahimmasta päästä mitä maistellut. Hitaasti nousee, erittäin kivuliaaksi. Tuoksun ja maun puolestaan oikein hyvä. Menee siemenet talteen. 


2
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Maaliskuu 22, 2019, 22:05:54 ip »
Pientä päivitystä. Kaverit sen vaan kun kasvaa. Hyvin imee mehut lehdistä. Vaikka miten koittais lannottaa niin uus kasvu on hyvää mutta melkein samantien lehdet haalistuu. Marjoissa ollut mitään vikaa. Maukkaita, öljysiä ja liian tulisia kenenkään makuun. Muutama kuva alla josta menee siemenet talteen.


3
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Maaliskuu 16, 2019, 21:03:48 ip »
Tässä nyt sitä värivaihtelua. Ei mee jatkoon kun liian pieni. Jonkin verran öljyä muttei mitään poikkeavasti muista. Tuoksu myös samanlainen kuin muissakin. En maistanut kun henkihän lähtee tuommosestakin  :-[ Väri on kyllä kiva. Saas nähä saiskos tuosta täysin tuommosia pastillin keltasia.

4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
« : Maaliskuu 09, 2019, 21:13:05 ip »
Mun Bhut Jolokia keltainen joka oli tumma oli se parempi ja vahvempi ja paljon satoisampi. Eli jotain variaatiota vissiin noissa voi olla. En oikeastaan muista että olisi väri muuttunut ajan saatossa sen enempää. Oon ite näistä niin hämmenytynyt nykyään kun moni poikkeaa muiden kasvatuksista.

5
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Maaliskuu 08, 2019, 21:56:49 ip »
Tästä olin innoissanu tai olen vieläkin mutta saattaa toi alempi olla voittaja. Huono kuvakulma vaan. Kivat violetit "roiskeet" ja verhiö violetti.


Hmm. Nyt alkaa näyttää jo Borg 9:ltä. Ei tosin ole häntää. Niin kuin tuolla sisäänpäin painautuneella. Koko on vielä aika pieni. Veikkaan 7-8 grammaista.Sitten vielä tällänen epämääräinen mutantti. Ehkä tulee 10 grammanen. Kolmen sormen paksuinen. Ei näytä mistään kulmasta hyvältä  :-\Värit on vaihdellu tuosta persikan pinkistä jopa keltasävyihin. Muutamat ollu voin värisiä.

6
Ilmankostutin voi olla ihan hyvä idea kunhan tunneloit alueen että kosteus ei haihdu liian nopeasti ja pysyy rajatulla aluella pidempään mutta ei vaikuta koko huoneistoon merkittävästi.

7
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Maaliskuu 02, 2019, 19:03:03 ip »
Peach Bleederistä uus maistelu ruoanlaiton yhteydessä. Ruma pikku marja, 3 grammanen. Vielä yllätysmunia vielä tiedossa :) Toi yks taitaa olla jo yli 10 grammanen. Aivan jäätävän kokoinen. Harold Greenkin innostunut satoamaan. Saa jäädäkki pieneksi kun tila loppuu kesken.


8
Merilevä sisältää kaikkea tarpeellista ja edistää juurtumista. Lannoitus kannattaa aloittaa kuitenkin pian ja hyvin laimealla seoksella kun käytetään kookosta.

Edit. Oon jopa idätyksessäkin käyttänyt merilevää. Kuivattuna ripaus päällle. Tästä ei tosin ole vielä täysin varmuutta mitä tekee mutta ainakin itänyt ihan hyvin tällä konstilla.  Kaikkea kannattaa kokeilla ja jos ei toimi niin roskiin vaan siis se idea. Merilevä on käyttökelpoista moneen käyttöön :)

9
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 19, 2019, 21:29:56 ip »
Ei nyt vielä kauheasti päivitettävää muista mutta Peach Bleeder tekee edelleen jännittävän muotosia marjoja.


PI x Dukella erikoinen sormi marja.


10
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 16, 2019, 16:33:17 ip »
Nyt lähtee kokkailuksi. Katotaan miten onnistuu. Ajattelin kokeilla puolikkaan eli noin 2,5 grammaa tuota chiliä tomaattiseen karjalanpaistiin. Kuiteskin semi mieto maullisesti niin ei tuollanen määrä kauheasti maistu mutta hyvä maku ollu. Keltasesta bhut jolokiasta tulee sellanen löyhkä mutta tää on aika sellanen hienostuneempi, kuten värikin on aika soma  ^-^

Edit Aika tulista tuli. Aika jännä et aika pieneksi silposin sen chilin puolikkaan mutta jos osuu siihen kohtaan niin maistuu kuin mustapippuri. Aromit levähtää suuhun. Mielenkiintoista. Sais varmaan aika hyviä liekkisiipiä tehtyä. Lähin vastine tulisuudelle on nuo kananpojan hot wingsit mutta korkeammalla poltteella. En oo kyl mikään mestari kokkaaja mut ihan jees kotiruokaa.


11
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 16, 2019, 14:08:27 ip »
Ei toi kuvaus nyt onnistu. Uutta podia pukkaa. Nyt näkyy väri oikein. Väri on tommonen persikan ja rantahiekan värinen, 5 gramman marja tällä kertaa. Ihan nätti. Menee siemenet talteen tästäkin.


12
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 15, 2019, 16:37:10 ip »
Nyt on maisteltu isointa marjaa. Painoakin oli jo 7 grammaa. Törkeenä öljyä. Tuoksuu edelleen super tuliselta ja tää oli tosi parfyymimainen tuoksultaan. Maistuu hieman sitruksiselta, aavistus melonia ja siltä parfyymilta. Yleensä en tykkää parfyymin mausta mutta tässä se oli ihan kiva. Tulisuus aika extremeä. Puutuu koko suu mutta nyt tuli viiveellä polte ja tosi agressiivinen polte ja pippurinen. Polte katoaa aika nopiaan kuitenkin. Mutta mahapolte jää pidemmäksi aikaa. Ei poltellut kurkussa oikeastaan.Täs on kans kivan näkönen podi.

13
Kiitos vielä sorrii ja Chilivaari. Annoin nyt osalle maltillisen lorauksen lannoitetta ja katson miten vointi kehittyy.
Kiinnostavaa lukea kokemuksia kookoskuidun käytöstä, pitää pistää kokeiluun jossain vaiheessa!  :thumbup:
Elä vaan tapa kun innostunut lorauttelemaan. Mitä annat? Kai jotain hyväksi todettuja ohjeita seuraat ::) Ja lannoitus ongelmaa tuo näyttäis olevan.

14
Edit: kyllä nyt on lähteny jo sirkkalehdille asti 7 chiliä itämään ja laittaisin kuvia jos osaisin
Hyvä juttu. Viikko pari menee itämisessä ja viikko vielä siitä että sirkkalehdet tulee. Googleen haku: "post image" niin löydät ihan toimivia kuvapalveluita josta saat sitten toimivat linkit tänne kun kirjoittelet. Ihan copy&paste :)

15
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 13, 2019, 11:00:42 ap »
PI260567 x Duke  on jotenkin erilainen. PI kukka mutta niiaa, kukat ei välttämättä aukea vaan jää isoineen terälehtineen tuollein repsottamaan. Marjat kasvaa ylöspäin.


16
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 12, 2019, 21:23:55 ip »
Kypsää kaveria. Pitää vielä perjantaihin asti odotella. Ei viitti keskellä työviikkoa maistella kun tarvii hyvän ajan naatiskeluun ^-^17
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« : Helmikuu 01, 2019, 22:36:48 ip »
Ei ihan vielä. Varmaan viikko ja sit pääsee maistelemaan. Vaikuttaa todella öljyiseltä jo nyttten päältä katsottuna. Jonkin verran violettia roisketta tullut pintaan.


18
Valaisimet chilinkasvatukseen / Vs: LED kasvivalaisimet
« : Helmikuu 01, 2019, 11:05:37 ap »
Mulla noi passiiviset spotti ledit kuumenee >90°C ja hyvin on kestänyt. Osa toki himmentynyt ja hajonnut mutta en hommaa noita oikein enää kun jäähdytys on alimitotettu niissä. Nuo "30W" versiot on parempi kun tuplasti enemmän jäähdytyspinta-alaa. On reilusti kalliimpiakin mutta huono valon kantavuus. Noi halvat COB LED paneelit on moninkertaisesti parempia. Ainakin toi minkä mä tilasin. Ihan surkeita siellä voi olla joukossakin mutta rahalla saa aina parempaa. Kaupalliset järjestöt aina haluaa pönkittää omien tuotteidensa ylivertaisuutta muihin. Olis hulvatonta kun kaikilla pitäisi olla miljoonan sporttiautot koska muilla ei vaan yksinkertaisesti tee mitään.

19
Tori / Vs: O: Pink Habanero
« : Tammikuu 31, 2019, 21:13:00 ip »
Missäpäin aloittaja asustelee? Mulla ei ole Pink Habaneron siemeniä mutta yks kukkiva kaveri olis Keravalla ja voin luovuttaa pientä maksua vastaan jos kiinnostaa. En ole antanut tarpeeksi valoa niin ei jaksa vielä satoa ja kissa vähän napostellu mutta elinvoimainen on.

20
Valaisimet chilinkasvatukseen / Vs: LED kasvivalaisimet
« : Tammikuu 31, 2019, 21:08:51 ip »
Tuskimpa noita valmiissa valaisimissa missään on (vielä) käytössä. Oletan että nuo ovat suunnattuja rakentelijoille ...
Toki on vaara, että joku neropatti kiinalainen alkaa valmistaa halpoja kasvivaloja noista: Peltikotelo ja sinne johto sisään. 100W valon hintalapuksi 200€ ...  ??? Aika iso säästö varmaan sarjavalmistuksessa jos ei tarvita mitään muuntajaa. Tietysti tuulettimet kai sen vaatii, ellei sitten löydy 220V tuulettimetkin siihen ...

Mää kovasti odotan Wishistä ostamiani peltihäkkyräledejä. Saattaa laatu olla vähän vastaavaa, mutta halapaa on: 30€ posteineen kaksi 100W valoa:

Voi olla ihan passeleita. Onko millon saapumassa?

Toi toinen kaveri hiljenty jo... Olis kiinnostanut tietää noista lämmöistä 500W COB LEDin kanssa kun käyttää noita hiljasempi tuulettimia.

Sivuja: [1] 2 3 ... 24