Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kalla

Sivuja: [1]
1
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Tervehdys jäsenet
« : Helmikuu 20, 2017, 21:12:33 ip »
Eilinen kuva, tänään jo laskin nuo valot hipomaan latvoja :D. Mitenkähän tuon lannoituksen kanssa, puutarhan kesää, 1-4 kuukautisten taimien ohjeella. Voiko noita altakasteluruukkuja kastella/lannoittaa liikaa nyt alussa päältäpäin. Onko se vaan se sama ruukun painon tunnustelu?

2
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Tervehdys jäsenet
« : Helmikuu 20, 2017, 17:34:02 ip »


Kuvan laittohan on helppoa kuin chilinkasvatus! Kiitos ohjeista, tältä foorumilta saa vissiin vastauksen kaikkeen. Tuossa siis ensimmäistä omaa satoa, kaikki omin pikku kätösin idätetty lautalla ja laitettu juuri hieman isompiin ruukkuihin liki ikkunaa.

3
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Tervehdys jäsenet
« : Helmikuu 20, 2017, 16:48:38 ip »
Pelonsekaisin tuntein seuraan pienokaisteni kasvua. Liian kylmää, liian kuivaa, liian märkää, liian vähän tai liikaa lannoitetta, liian vähän valoa. Helppoahan tämän piti olla? Nyt suurin osa kesällä pihalle pääsevistä on valittu, laitettu hieman isompiin ruukkuihin ja kodinhoitohuoneen ikkunan ääreen luonnonvaloa saamaan parin loisteputken kera. Saas nähdä. Kuinkahan tänne kuvia laitetaan? Nimim. "NOLO"

4
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Tervehdys jäsenet
« : Tammikuu 22, 2017, 22:27:23 ip »
Minut yllätti totaalisesti vaimon pieni mukaan lähteminen ja innostuminen. Viimekesän O.Habaneroa se ei suostunut edes katsomaan, saati maistamaan, mutta juuri äsken tsekkailtiin foorumeilta ja vaimon "piha & puutarhajutuista" chiliheebojen kommentteja sopivan miedoista lajikkeista joita laitamme YHDESSÄ kasvamaan. Hieno harrastus ja hieno vaimo. TÄÄ CHILIJUTTU ON HUIKEAN SIISTIÄ!

5
Uusien jäsenten esittelyt / Tervehdys jäsenet
« : Tammikuu 11, 2017, 21:23:59 ip »
Ja moro kaikille asianharrastajille. Enpä olisi viime kesänä uskonut että liki viisikymppinen ukko alkaa tällaisiin hommiin. Kalastus saa kohta jäädä, chilinkasvatus koukuttaa vielä enemmän. Hieno foorumi, hienoja harrastajia, kiitos mukaanpääsystä. Viime kesänä yksi Orange Habanero-taimi kaverilta ja se oli menoa, puutarhalta muutama kasvi lisää ja nyt ollaan hulluna kasvatukseen. Muutamia omia siemeniä viimekesältä idätetty ja lautoilla itämässä "jokunen" pariviikkoa sitten ostettu lajike. Idätys lautoilla ollut aloittelijallekin helppoa (kiitos Chilivaarin ohjeiden). Onhan tää nyt vallan hienoa hommaa ja huippufoorumi. KIITOS!

Sivuja: [1]