syyskuu 24, 2020, 02:03:31 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Mango Sauce

1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Super Bowl
helmikuu 05, 2018, 00:07:14 ap
Katsokaa Rugbya
Siinä sentään pallo liikkuu eikä pysähdellä viiden sekunnin välein kuten jenkkifutiksessa ;)
2
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Jussan kausi 2018
tammikuu 29, 2018, 23:24:31 ip
Lainaus käyttäjältä: jussa - tammikuu 26, 2018, 00:08:41 ap
Juuri siis tekee tuollaisia kiemuroita ennen kuin lähtee puskemaan kivivillaan.

Itselläni aivan sama juttu Chinensejen kanssa. Nyt tuuppasin tulitikulla reiät alle kun pistin Baccatumit jos lähtis juuri heti alaspäin.
3
Mitäs kun tossa parikin mainitsee antavansa valoa siemenille. Itse en ole oikeastaan misään nähnyt sellaista neuvottavan. Hyvin on pimeässä kylppärin lattialämmityksellä parina vuonna itänyt. Eli auttaako tuo valo mielestänne itämistä?

Lähetetty minun SM-G920F laitteesta Tapatalkilla

4
Hyviä pointteja, kiitos. Rivien välistä voinen lukea että valkoinen valo on parasta myös talvehtiville  ;D
5
Ajattelinpa aktivoida tämän ketjun koska talvikausi on alkanut ja tämä valaistuspuoli kehittyy koko ajan kovaa vauhtia.  ;)
Miten ihmiset, kumpi mielestänne parempi talvehtiville kasveille?
a) Valkoinen ledi jossa tarpeeksi Kelvinejä.
vai
b) pelkkää sinistä ja punaista valoa antava ledi.
Jälkimmäinenhän on mainio taimikasvatukseen, mutta riittääkö valomäärä talvehtiville, joiden ei tarvitse kasvaa? Ja löytyyhän niitä tietenkin myös sellaisia joissa kaikkea kolmea valoakin.

Noissa ulkomaisissa nettikaupoissa on paljon erilaisia ledejä ja halvalla. Mm wish.com . Onkohan kellään kokemusta noista?
6
Kiitos.. koitetaan olla varovaisia...
7
Voiko muuten talvehtineen aikuiset chilit siirtää nyt heti esim aurinkoon ikkunalaudalle? Vai pitääkö totutella kuten taimiakin? Mulla olleet keinovalon alla suht valoisassa huoneessa talven. Aurinkohan nyt ei vielä ihan hirveesti lämmitä.