Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Saninari

Sivuja: [1]
1
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Ananaksen kotikasvatus
« : Syyskuu 06, 2017, 00:51:49 ap »
Oon kokeillut ananasta kans kerran, ei lähtenyt. Täytyypä inspiroituneena kokeilla uudestaan.

2
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Tomaatti (Solanum lycopersicum)
« : Syyskuu 06, 2017, 00:36:25 ap »
Mikähän mun avomaan kirsikka tomaatissa on vikana, kun tomaatit ei ole vieläkään kypsiä. Raakileita löytyy kyllä. Vapaana antanut koko kesän kasvaa ja komeaan mittaan päässyt, ehkä 160cm. Nyt vasta latvoin ja karsin oksia kun luin että se saattaisi nopeuttaa tomaattien kypsymistä? Kuinkahan kauan tässä vielä kypsymistä voi odotella? Koska tulee liian kylmä? Voiko tomaatit kerätä myös raakoina ja kypsyisivätkö ne sisällä huoneenlämmössäkin?

3
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Avocado
« : Syyskuu 06, 2017, 00:28:15 ap »
Laitoin myös pari kuukautta takaperin kaupasta ostetun kuoritun avokadon vesilasiin hammastikku tekniikalla. Kuukausi meni ennen kuin mitään tapahtui, mutta sitten alkoi nopeasti puskea juurta ja vartta, istutus purkkiin ja nyt 3 viikkoa myöhemmin on venahtanut jo 70cm korkeaksi tikuksi.. Latvominen voisi kiinnostaa myös jos sellainen onnistuu, vissiin tuuripeliä, toisilla on onnistunut hienosti ja toisilla ei kai niinkään. Kuulin kaverilta, jolla on yli 5v vanha komea avokado puu kasvihuoneessa/talvisin verannalla, että avokado tykkäisi paljosta juuritilasta, mitä isompi ruukku sen parempi.

Sivuja: [1]