heinäkuu 08, 2020, 12:47:40 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Avaruussmurffi

1
Lainaus käyttäjältä: Vuorikaskas - maaliskuu 27, 2018, 23:30:51 ip
Onko työnjohdolla ongelmana koulutusjakson laiminlyönnit?  ^-^

Onneksi voin vedota siihen, että meillä tuo herra on työnjohto, joten en ota vastuuta johdon tekemisistä  ;D
2
Kiitokset kaikille tasapuolisesti.

Päädyin pysyttelemään ainakin toistaiseksi noissa perinteisemmissä menetelmissä, kun on tälle keväälle/kesälle vähän liikaa asioita meneillään, että vesiviljelyihin ja muihin pystyisi perehtymään edes sopivalla tasolla (eli pohjamutia myöden). Saanpahan kuitenkin söpöjä ruukkuja kasveille, kun päästää tuon erään 3D-printterinsä kanssa valloilleen ::)

Menin muuten sitten jättämään chilien siirtelyn villoista herran vastuulle. Lopputuloksena on se, että kaikki siirretyt yksilöt ovat ilman merkintöjä ja näistä on tarkoitus ylimääräiset lahjoitella eteenpäin. Jonkin ajan päästä voikin sitten ihmetellä, onko työkaverille menossa Naga Morich vai Pink Habanero :-X
3
Päivää kaikille, kai sitä voisi ihan ensimmäisenä esittäytyä muulle kansalle.

Täällä kirjoittelee siis 25-vuotias nainen Forssasta. Osoite on tosin lähiaikoina vaihtumassa Akaan suunnille ja siellä tuo meidän chiliviljelmän alkukin sijaitsee. Herran kanssa lähti tuo chiliharrastelu kerralla lapasesta oikein kunnolla, vaikka tuli sitä aloiteltua jokunen vuosi sitten ihan itsekseenkin, mutta se homma jäi ihan alkutekijöihinsä. Meillä tässä on erityisen kohtalokasta se, kun kumpikaan ei toimi rajoittavana tekijänä, vaan molemmat ollaan taipuvaisia siihen, että asiaan uppoudutaan ehkä turhankin tiiviisti eikä sellaista sisäistä rajotinta tunnu löytyvän ollenkaan. Tuo eräs on kovin innostunut 3D-printtailusta ja ollaankin perehdytty printtailtaviin vesiviljelysysteemeihin sekä vesiviljelyyn muutenkin varsin antaumuksella. Sadosta tuskin tulee pulaa, mutta vesiviljely vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja sopivalta tällaiselle ikuiselle pilkunviilaajalle.

Tosiaan kokoelmaan eksyi vahingossa 16 eri lajiketta, 14 oli tarkoituksellisia ja 2 tuli sitten kaupanpäällisiksi. Lähes kaikissa näkyy jo huomattavaa edistystä näin viikon jälkeen. Chilejä on tietystyi tuijotettu painostavasti useampaan otteeseen päivässä, että varmasti kasvavat ;D Ikeasta löytyi kovin edukkaasti idätysalusta ja tähän sopivia kivivillatötsiä. Muoviloota on kyllä pirullisen lörppö, muttei sentään ajanut konkurssiin kympin hinnallaan eikä tuolla rahalla enempää voine odottaakaan.

Kokoelmasta löytyy seuraavia yksilöitä:
Annuumit:
-Ancho Poblano
-Bird's Eye Baby
-Burundi Pepper
-Italiano
-Ramiro

Baccatumit:
-Bishop's Hat
-Brazilian Pumpkin
-Champion
-El Oro De Ecuador
-Aji Fantasy
-Naranga
-Piriz
-Starfish, orange

Chinenset:
-Foodarama, Scotch Bonnet
-Naga Morich
-Pink Habanero