joulukuu 02, 2020, 11:49:11 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - cuski

1
Mausteet / Vs: Lidl soosi Bring The Pain
elokuu 14, 2018, 14:42:12 ip
Aina voi maistaa :) Itellää kun nyt on linjalla 5000t - 6miljuunaa scovillee testaaminen on kivaa. Oikeesti käytössä siinä 6-9 sataatuhattaja se riittää normi ruokiin. Tappotuliset on sitten ilopillereitä tyypeille jotka väittää tykkäävänsä tosi vahvoista. En nyt muista mikä oli vahvoin liemi mutta miljoonissa oltiin ja en kyllä käytä.
2
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 17, 2016, 21:56:49 ip
Jollei pikku hiljaa ala tuleen vastausta perun hommat olisi ihan palkallistakin tiedossa.
3
Kauppapaikka (ei chilijutuille) / Vs: Ostetaan vahvistin
heinäkuu 15, 2016, 15:16:13 ip
Hmm mitä pyydät? paljon en maksa koska ei ole mun silmissä oikea vahvari.
4
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 15, 2016, 14:16:17 ip
Ny o faktaa kortti löytyy ja jopa liivit omastakaa. Jos majoitus pe-la la-su järjestyy olen paikalla. Pien varoitus kuorsaan ja lujaa + juttelen unissani mallia vaimo repii hereille yöllä kun ei pysty nukkumaan. Eli oma huone tai todella sitkeä uninen saa ehkä nukuttua samassa huoneessa.
5
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
heinäkuu 06, 2016, 19:57:15 ip
Tosiaan pe tiedän saanko jv kortin ajoissa en kyllä ymmärrä miksen. Eli kiertävä jv ja samallahan sitä voi siivota roskia. Pe iltapäivällä voisi tulla ja su tosin pitää lähteä viimeistään 20.00

cuski
6
CHILIFEST FINLAND / Vs: CHILIFEST REKRY 2016
kesäkuu 16, 2016, 15:44:05 ip
Jepis voisin tulla jv/yleismise hommiin mikäli majoitus ja ruokahuolto toimii. Päivistä en sano vielä mitään, mutta jos huolto pelaa niin vaikka koko festit. Matkat kestää ite maksaa mutta se kaikki muu vie liikaa budjetista.

cuski

edit vihreet
7
Jeps oli kivat messut, niin muutkin puurtajat ja mukavat ihmiset. Hienoa oli huomata että chilituotteita oli muillakin lisääntyvässä määrissä. Enpä olisi uskonut vielä 10v sitten. bonuksena yhteystietoja luomu vuohi, hanhi ja vasikan kasvattajiin. Tosin kalliiksi nuo messut käyvät :) tuli taas hankittua hieman keittiötarvikkeita ja AkuAnkka vuodeksi :D

cuski
8
Maukasta oli ja seura mukavaa, kiitokset. Tuli uusi lemppari ravintola.

cuski
9
Toivottavsti pielä 2 hlö mahtuu. Tuumme kummiskin :)
10
Niinhän se on mutta kokemuksesta tiedän että tauot on kivoja siksi pitää olla enemmän. Ihan vaan siksi ettei tunnu liikaa raatamiselta ja jaksaa olla positiivinen. Sitähän tässä edistetään.

cuski
11
Hienoa nähdä suunnaton innostus osallistua messuille. Miten on hoidettu kulkupassit ja ruokailu (tiedän varata riittävästi evästä ite). 2 naamaa ei riitä mihinkään edes ständille ja jokusen pitää kiertää alueella houkuttelemassa ihmisiä paikalle. Pikkasen tekis mieli perua mutta olen luvannut tulla niin tulen. Nyt ryhtiä ja mukaan avuksi.

cuski
12
Perjantai ja lauantai sopivat. Sunnuntaina melkovarmasti muuta menoa.

cuski
13
Ilmeisesti tiedoitus ei toimi yhdistyksen sisällä. Ilmoitin jo alussa että olen käytettävissä vaikka en ole yhdistyksen jäsen.

cuski
14
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
lokakuu 13, 2015, 11:08:18 ap
On se kivaa kakspyöräsellä ajella. Viimekesän perusteella alkaa tulemaan kiire saada Savage ajokuntoon (pitäs saada leimat 102-103 db putkella koska vanha). Ajellut nytten isolla ruisku skootterilla ja kaikki hyppii eteen koska skootteri. Välillä on sormet ollu kipeenä kun on ollut pakko vilkuttaa pitkiä ja sitten melko useesti kaasu pohjaan ohi ja kansainvälinen viestitys. Abs on muuten ihan kiva kun traktori tulee pellolta eteen ja levittää mukavan mutakerroksen tielle.
15
Saisiko ei enää yhdistysläinen osallistua? 2-3 hengelle olisi majoitus ja sauna lähistölä tarjolla (koskee vain vähintään naamatuttuja sori)
Muutenkin jos kalastuksesta kiinnostuneita niin olisi aina kun olemme paikalla mökillä tarjolla esim kuhaa affenaa lahnaa yms ja savustus vermeet. Omat chilit mukaan ja täysin 0 toleranssi alkon suhteen. Privaa jos kiinnostaa.

cuski
16
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kamerat ja valokuvaus
huhtikuu 11, 2014, 07:57:02 ap
Tuurilla  8)
17
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kamerat ja valokuvaus
huhtikuu 11, 2014, 06:44:21 ap
:D mut on opetettu käyttäytymään, en halua että isoäiti tulee kummittelemaan.
Voinen jokusen linkata mutta kuvien oikeuksista en vielä tiedä :)

cuski
18
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kamerat ja valokuvaus
huhtikuu 10, 2014, 17:02:00 ip
Jahas huomenna kuvaamaan miss suomi finalisteja ammattilaisen opastuksella ;D Saa arvata jännittääkö.

cuski
19
Sen verran kiltti olin messuilla että mainitsin aina myös yhdistyksen.
20
Jos hieman tutkit viestihistoriaa niin kyllä me keskusteltiin. Mutta näemme messuilla naamakkain samalla kun palautan lehden.

Uski