maaliskuu 02, 2021, 15:27:53 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Xanity

1
Erikoisuudet / Vs: Miksan friteeraustaikina
huhtikuu 08, 2010, 13:50:20 ip
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - joulukuu 25, 2009, 17:40:24 ip
Kiitos Miksa ohjeesta. Google löysi sen ensimmäisten joukossa.

Onnistuin kohtalaisesti heti ensi yrittämällä. Tosin käytin taikinaan koko kananmunan, kun en oikein osaa erotella niitä. Lisäksi laitoin leivinjauhetta. Kuohkea kääre tuli chileille: http://chilivaari.blogspot.com/2009/12/joulun-alkuruoka-friteeratut-chilit.html


Terve kaikille ja ekaa kertaa täällä! Oli pakko rekisteröityä heti hyvän ruoan ystävien pariin!  :P

Vinkkinä tuohon keltuaisen ja valkuaisen erotteluun: Gordon Ramsey tekee sen tietenkin yhdellä kädellä, mutta näin amatöörikokkina minä käytän apuna juomalasia ja ruokalusikkaa!

Simppelisti, kolauta muna lasin reunaan ja tyhjennä sisältö lasiin. Kallista lasia ja vedä lusikalla keltuainen lasista toiseen lasiin, lavuaariin, roskiin, suuhun...

Muutaman harjoittelun jälkeen se käy käden käänteessä!

Kiitos loistavista resepteistä ja vinkeistä kaikille!

Nim. Friteerauskeittimen osto edessä

- Kaitsu