heinäkuu 11, 2020, 00:29:23 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - ozmium

1
Hauska nähdä, että micro ja neyde on vielä hengissä :) Kyllähän tuo chilien määrä tais karata hivenen siitä parista puskasta mullassa :P
2
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tampereen raflat
tammikuu 01, 2011, 16:45:49 ip
Tulipa käytyä vaihteeks Gringos Locosissa. Diabloa oli tosiaan muutettu. Samoin R.I.P. wingsejä, joissa tuntu olevan nimensämukaista poltetta. Olivat kuulemma lisänneet nagaa kastikkeeseen. Joka tapauksessa ruoka ei jättänyt kylmäksi.
3
Joitakin punaviinejä ja lonkeroita nautittua alkaa henkeä ahdistamaan sekä punotusta kaulan/kasvojen alueella. Eräällä risteilyllä meni niinkin pahaksi, että piti käydä näyttämässä laivan sairaanhoitajalla. Piikki perseeseen ja pari pilleriä mukaan allergiseen reaktioon.
4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: jeQQ 2011
joulukuu 09, 2010, 14:01:12 ip
Heh. Kestänyt edes ens vuodelle ku on jo yli kymmenen suunnitteilla :)
5
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tampereen raflat
lokakuu 21, 2010, 08:59:01 ap
Lainaus käyttäjältä: Fire - lokakuu 21, 2010, 00:08:53 ap
Gringos Locosin joku Diablo Burgeri tuli testattua.
Tarjoilijalla oli muka joku virne että kovakin juttu...Kissan paskat.
Perushässäkkää, ihan maukas, mut ei mitään erikoista. 8+ Hyvä!

Edelleen Napolin Toro Vesuvio ekstra habanerolla laittaa pyllyn pyörimään... :)Saa siihen kyllä potkua lisää melko riittävästi kun pyytää. Viimeksi piti pyytää tulisempana ja kun aloin syömään niin piti pyytää vielä lisää potkua. En tiedä sitten ovatko miedontaneet burgeria vai oma taso noussu..mut ei siinä perusversiossa kyllä chilisti mitään maista :)
6
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - lokakuu 19, 2010, 21:26:57 ip
Olutvalikoimasta en tiedä, kuulemma löytyy, listaa en itsekään nähnyt mutta en sellaista odottanutkaan. Tuhannen eri merkin läpikahlaaminen on kuin lukisi Odysseuksen. Käyn varmasti tulevaisuudessakin, sen verran originelli mesta kyseessä.


Ei tietenkään voi kaikkia listata ja varmasti listakin vaihtuu saatavuuden mukaan :) mutta jotain olis kiva saada käteen, esim. suosituimmat, suositellut tjmsp. Todellakin pitää käydä, erikoinen paikka kuitenkin!
7
Tappajasika tuli käytyä kokeilemassa tuossa kesällä. Polte? Ei mitään. Oli kyllä suurin pettymys sitten vähään aikaan. Olutvalikoima kattava? Kyllä. Olutlista? Ei ole. Mene siis tiskille ja tilaa. Mitään et nää mitä tilaat, pakko heittää arvalla, jos et tunnista etiketeistä. Jos ravintola mainostaa itseään yli tuhannen eri alkoholituotteen ravintolana, niin voisi olettaa, että edes näistä joistakin löytyisi jonkinlainen lista. Varsinkin kun siellä tosiaan sitä väkeä tuppaa olemaan, eikä tiskilläkään ole yksin. Korjatkaa toki jos olen väärässä. Hivenen kyllä petyin kaiken hehkutuksen jälkeen, joita olen vuosien varrella kuullut.
8
Neljälle on nyt tullut vietyä eteenpäin ja muutama taimi tossa odottelee uutta omistajaansa :)
9
Lainaus käyttäjältä: biblo - lokakuu 19, 2010, 18:17:38 ip
Eikös tuo hautapaikka maksa kuitenkin ettei sitä kirkollisverolla saa vai kuuluuko se etuihin?


Ei kuulu etuihin näköjään ainakaan Mynämäellä: http://www.mynamaenseurakunta.fi/yhteystiedot/palveluhinnasto#hautapaikkamaksut . Veikkaisin, että maksaa muuallakin.
10
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Habaneroa & Samppanjaa
lokakuu 07, 2010, 13:31:19 ip
Onhan tuon pakko olla hyvää! Vois kyllä kokeilla itsekin joskus :)
11
Lainaus käyttäjältä: Aketza - lokakuu 01, 2010, 22:12:18 ip
Olikos se Penan chilejä, kun myytiin tuoreena Naga2010, Fataliin lisäksi?


Juu, kyllähän tuo näin taisi olla.
12
Muut harrastukset ja elämä / Vs: onko lemmikkejä
syyskuu 24, 2010, 21:59:27 ip
ON! Kaksi kappaletta kissoja:

Edi (kulkee talvisin nimellä myös Läski, tai yleisesti ympäri vuoden Jojo-Laihduttaja)Ja sitten on Teho:

13
Itse hain verkkokaupasta. Jos ei sieltä löydy, niin muistaakseni noita myytiin jossain päin internetiä suurin piirtein jokaiseen julkaistuun puhelinmalliin. Google varmaan tietää :) Kiinnitys tapahtuu melko pitkälti samalla tavalla kuin autoissa noiden kalvojen kiinnitys. Ainetta näytön ja kalvon väliin, kalvo päälle ja kumilastalla ylimääräiset mömmöt pois.
14
Siihen näytön suojaks kannattaa katella Invisible Shieldiä. Ainakin itsellä toimii hyvin, piti ihan kokeilla toimiiko kuten lupaavat. Yritin siis avaimilla saada jotain jälkeä kalvoon siinä kuitenkaan onnistumatta.
15
Pihanrakennustöitä 7 vuotta ja siinä ohella sitten kouluttanut itseäni ohjelmistotekniikan DI:ksi. Mun puolesta tuo kivimiehenä työskentely sais olla historiaa ja tarttis siirtyä "oikeisiin" töihin pikku hiljaa :)
16
Kiitos! :) No itseasiassa ens viikonloppuna pitäisi suunnata sinnepäin, mutta palataanpa asiaan myöhemmin.
17
Lainaus käyttäjältä: bluesman - syyskuu 19, 2010, 14:55:44 ip
Peruvian white habanero upside down versiona vierellään sangollinen Morougaa. Tulee jytyä mansikkahilloa. Huononäköiselle, jos etikettiin valitsee tuollaisen kuvan kuin ylhäällä.


TSMB-hilloa. Ai että. Siitä vähän leivän päälle aamuisin.
18
Lainaus käyttäjältä: bluesman - syyskuu 19, 2010, 15:03:43 ip
Mulla olis sangollinen juuripoimittua Morougaa. Paljonkos laitetaan?


Kyllähän mä mielelläni voin vastaanottaa muutamia podeja, jos tuntuu että sangollinen on liikaa ;)
19
Joskus jauheita heitellessä ruokaan nainen yskii olohuoneessa kun minä kokkaan keittiössä. Huutelee, että voisko vähän vähemmän käyttää. Ei siis ole kovin suuri chilihullu. Joskus sitten jos haluaa chiliä ruokaansa laittaa ihan tekovaiheessa, niin saa omat sapuskansa vääntää. Yleensä saakin sitten terästää ruokaansa jälkeenpäin :) Mutta hullunahan tuo pitää omaa käyttöäni chilien suhteen.
20
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - syyskuu 19, 2010, 11:16:19 ap
Lainaus käyttäjältä: ozmium - syyskuu 19, 2010, 10:58:35 ap
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - syyskuu 18, 2010, 20:20:54 ip
Nyt sitten pikkurilli pystyssä laittomasti latailemaan hevoskuiskaajia ja titanikkeja. Paketti nessua ja vaimon kanssa soffalle nyyhkiin jukurtit ja kurkunviipalekset poskilla!  ;D


Tipahdin :D kyllä mattson kohta katuu, että ikinä mainitsikaan asiasta ;D

No niin no... Vaimoni joskus totesi, ettei miehet tajua, mitä naiset joutuvat kärsimään kauneuden takia. Otin sitten häneltä yhden vahaliuskan ja iskin sen sipuleihin kiinni. Voin sanoa, etten enää ikinä!


Ai perkele! Voisin veikata, että oli melko kivulias kokemus :D Onhan sitä itsekin tullut kokeiltua mm. tuota kasvonaamiota, mutta en kyllä tuohon vahaushommaan lähtis mukaan ikinä.