helmikuu 27, 2021, 06:39:06 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Tilli85

1
Eilinen sinireissu päättyi miun osalta sairaalan EA-polille.  Tuli lennettyä niin komeasti selälleni että nyt ollaan pariviikkoa saikulla ja katsotaan selän tilannetta.
2
Lainaus käyttäjältä: Tyttii - syyskuu 29, 2011, 00:12:47 ap
Voi että, miksi vain aina kaksi. Kaksi ukonsientä. NAM!

Kosteikkovahveroita silmänkantamattomiin!Ihan on saman näköistä kosteikkovahverojen osalta mein metässä =)  Nyt oonkin alkanut myymään supoiksia ja kosteikkovahveroita 3€/ litra tutuille joilla ei mahdollista päästä mettään keräilemän itse sieniä.
3
Taas on metsässä käyty sieniä hakemassa. Ens viikonloppuna uudestaan. Suppilovahveroita tulee ihan hirveesti ja metsäänkin jäi. Muutamia kanttarellejäkin viellä tuli poimituksi mutta melkein kaikki mitä kerättiin oli kuitenkin noita suppilovahveroita. En kuole nälkään talvella....

Tälläisenä kaupunkilaisena maalle muutto on aika ihanaa kun sienimetsät alkaa ihan nurkilta. Just anopin kanssa puhuin siitä että ei kuus vuotta sitten olis miusta uskonut että metsään meen ihan vapaaehtoisesti.  Nyt alkaa tietämään ne hyvät sienipaikat.  Tuntuu kyllä että tänä vuonna tulee sieniä siellä missä ei yleensä ole sieniä ollut.

Säilötty on sieniä kuivaamalla, keittämällä ja ihan suolasieniä tekemällä.
4
Nyt on tuota miun tuntematonta chiliä maistettu ja voi jummi kun oli tulista. Meinas ärräpäät lennellä ja sammutin olis ollut oiva apu =)
5


Tälläinen tarttui mukaan puutarhalta.   Lajikkeesta ei mitään tietoa eikä myöskään tulisuudesta. 


tuossa kasvi kokonaan.
6
Okei kiitos tiedosta.  Toi chilivaarin blogi on vaarallisen koukuttava =)
7
Kaikki =)  Ei taida lääkitys olla ihan kohdillaan.  No seura teettä kaltaisekseen. Kiitos työkaverien xD
8
Tuleekohan tuo onnistumaan vai onko aivan tuhoon tuomittu idea?  Rivarissa kun asustelen  niin pihaa ei hirvesti ole.  Meihen kotipaikalla tilaa on mutta kaikkea ei sinnekään viitsi kasvamaan viedä.
9
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tee-Hetkiä?
syyskuu 11, 2011, 20:42:35 ip
Täällä juodaan teetä.  Yleensä irtoteetä.  Pussi teet maistuu pahalle.  Eilen maiston anopin kaapista löytämmääni Lime-Sitruuna teetä ja ai että oli hyvää =)
10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: mistä avatarit?
syyskuu 11, 2011, 20:40:41 ip
Oma karvainen kakara peltolenkillä =) "neitiKesäHeinä"
11
Lähdimpä eilen metsään tarkoituksena oli että yhtään sieniä en kerää vaan katson viikonloppua varten ne parhaat paikat. Vaan kuinkas kävikään. Pitihän se melkein 10l ruoskuja keräillä  ;D
12
kettukarkkja. Tän viikon saa viel herkutella sitten alkaa elämäni aka dietti =)
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kirjoista
syyskuu 07, 2011, 14:51:35 ip
Luettua tulee todella paljon! mie oon kirjaholisti  ;D
Kirjailijoita mainitakseni:
Patricia Cornwell
Leena Lehtolainen
Elizabeth George

Eli aika rikosllispainotteista tuo lukeminen on.
14
Äänestykset / Vs: mistä päin suomea sakki on?
syyskuu 06, 2011, 22:22:05 ip
Täällä yksi Lappeenrantalainen!
15
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Tilli täällä hei!
syyskuu 05, 2011, 23:34:20 ip
Vahvasti luulen että tuolle kuvassa olevalle kissalle kyllä uppoo jopa rautanaulat on hää sen verran ahne tapaus =)
16
Sipsii ja karkkii ja siideriä.  se siitä laihiksesta taasen  8)
17
Jäkätijäkäti / Vs: Englanninkielikysely
syyskuu 05, 2011, 18:13:05 ip
Vaihtelevasti silloin tällöin. Ymmärrän oikein hyvin englantia mutta sitten puhuminen ja kirjoittaminen tuottaakin kovia vaikeuksia. peruskoulussa enkku oli 7 ja ammattikoulussa 3
18
Jäkätijäkäti / Vs: Tyhmin Radio/TV ohjelma?
syyskuu 05, 2011, 18:11:13 ip
Kauniit ja rohkeat sekä salatut elämät. En voi käsittää miten noitakin on aikoinaan tullut katsottua.
19
Muut harrastukset ja elämä / Vs: lempimusiikkisi
syyskuu 05, 2011, 18:07:20 ip
Radiokanavista SuomiPop on ihan ehdoton ykkönen ja artisteista tulee kuunneltua ihan hirveesti Suvi Teräsniskaa, Arttu Wiskaria yms.  pakko se kai on mainita myös Kaija Koo mahtavine kappaleineen.
20
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Keittiövälineet
syyskuu 04, 2011, 23:33:06 ip
Täällä yks ihminen joka rakastaa ruuanlaittoa ja leivontaa. Laitteet ei nyt mitenkään laadukkaita ole mutta niillä pärjää. Oli aikoinaan arabian 24h astiasto kokonaisuudessaan mutta jotenkin kissojen tultua taloon niitä on enään yks lautanen ja kulho ehjinä =)

Kallein tavara mitä miulta keittiöstä löytyy on erään exän ostama kahvinkeitin tais maksaa toista sataa euroa... Melkein pakko on ollut käyttää kun ei viitti ton hintasta roskiinkaan heittää muistuttamasta huonoista ajoista ja sikamaisesta ihmisestä =) tahtoisin keittiöön kyllä hankkia, friteerauskeittimen sekä oikeen kunnon moitoimikoneen.