Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - unenkuva

Sivuja: [1] 2 3 ... 99
3
Pitääkö olla huolissaan-teemaan liittyvä asia:

Ei tarvi olla huolissaan, kuulostaa tutulta :D

4
Ei muuta kun omaa kanavaa ja parempaa videota tulille ;)

9
Näyttäis mulla tulevan ongelmaksi tuon airamin lampun kanssa varjostin, en löydä mistään. Osaisko joku kertoa voiko tuohon jotenkin väkertää varjostimen että valon saa suunnattua juuri oikeaan paikkaan.
https://www.bauhaus.fi/valaisinjohto-nelson-garden-4-m-e27.html?nosto=nosto-productpage-right-column
Osta halpa muovikulho, tee reikä ja folioi liimalla :)


Ai tää vai  ;D ;D

10
Valaisimet chilinkasvatukseen / Vs: T5 loisteputket vai ESL?
« : Elokuu 29, 2018, 00:01:21 ap »
tuohon budjettiin saa jo ledinkin. Ootko kokeillut keraamista monimetallia? Ei lämpene niin paljon kun natikka ja normaali monimetalli. Myöskin polttimon valoteho pysyy paremmin ajan myötä.  Eslien valoteho tuppaa heikkeneen jopa puoleen kun polttotunteja tulee paljon

16
Kirvat sain chilien riesaksi muutama viikko sitten, ja niihin olen nyt suihkutellut mäntysuopaliuosta ja sen petettyä nokkosvettä. Taitaa tuo populaatio nyt hieman pienemmältä näyttää, eikä ole ainakaan käsiin räjähtänyt, mutta eivätpä ole mokomat mihinkään hävinneetkään.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla napata muutaman leppäkertun jostain pelloilta ja pientareilta, ja pistää partsille hommiin. Onko kukaan kokeillut tuota menetelmää ja millaisilla tuloksilla? En nyt millään kehtaisi alkaa myrkyttämäänkään, kun satokausi parhaimmillaan. Voihan se olla, että lentävät saman tien tiehensä vaikka lasitettu parveke onkin...

Hämähäkkejäkin voit kokeilla. Petopunkkeja (hyviksiä) voi ihan ostaakin, joten ei tarvi pelloilta metsästää :D

Sivuja: [1] 2 3 ... 99