Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ElliOop

Sivuja: [1] 2
1
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« : Huhtikuu 18, 2013, 23:31:48 ip »
Tänään on ollut aika vahvasti "eniten vituttaa kaikki"-päivä. Vituttaa lukea potkut saaneen opettajan tiimoilta noussutta ööhötyskeskustelua, jossa tiivistyy molempien mielipiteiden typeryys uskomattomalla tavalla. Vituttaa olla köyhä. Vituttaa, kun polkupyörä on rikki eikä ole varaa korjauttaa sitä. Vituttaa yrittää lukea tenttiin, kun netti ei toimi. Läppärin lisäksi olevalla tablettikoneella pääsee toki Facebookiin ja muille "tärkeille" nettisivuille, mutta 180 megan PowerPoint-esityksistä opiskeleminen ei nappaa oikein - ei raasussa riitä oikein vääntö! Vituttaa koko tentti - aamukasilta ei toimi meikäläisen aivot.

2
Jäkätijäkäti / Vs: K18- Mitä mukissa.
« : Huhtikuu 17, 2013, 21:14:34 ip »
"Jännän" viikon kunniaksi kolisee Saimaan Panimon Juomatehtaan Marsalkka suodattamaton luomu-vehnä, ja ai jai, että on herkkua.  Tämä viikko on muuten jatkunut noin puol'toista kuukautta, ja siihen on kuulunut kaikkea mahdollista kuraa ja kultaa - eilen yllätin itseni istumalla 45 minuuttia luentojen välissä haastelemassa kavereiden kanssa, mitä ei ole tapahtunut sitten tammikuun edes viiden minuutin edestä. Kummasti piristi, vaikka vain istuttiin ja päiviteltiin asioita ja höpöteltiin niitä näitä.

Joten, joo: jo kestosuosikiksi muodostunut Marsalkka on mainion monivivahteinen tökötti, josta saapi aina välillä yllättäviäkin vivahteita irti - tänään ensi kertaa löysin vienon puusaunamaisen savuaromin, ja usein olen ihastellut nimenomaan jälkimaun messevyyttä. Kyllä tätä mieluummin juo kuin tuonti-olutta, jota tarjotaan lähi-Keskolasta samahkoon hintaan.

3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Nettiyhteys täyttä PASKAA!
« : Huhtikuu 08, 2013, 02:30:06 ap »
Samperin sonera taas pätkii tasaisesti vähän väliä. DSL kyllä on päällä, mutta paketit ei vaan liiku.

Itellä sama ongelma DNA:n Welhon kanssa pitkin viikkoa. Homma vaan ei oikein kulje, ja 8 megan yhteydellä sen oikeasti huomaa. Kiva yrittää päntätä tenttiin, kun yhteys vaan ei toimi... ja siitä saa maksaa itsensä kipeäksi.

4
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Päivää taloon!
« : Huhtikuu 07, 2013, 22:33:37 ip »
Ulkopuutarha on lasittamaton parveke 8. (noh, oikeammin 9.) kerroksen korkeudella, eli ihan pikkuisia kasveja sinne ei viedä. Kesällä myös ilma vaihtuu tällä korkeudella aika nopeaan, ja näin yläällä myös porottaa ja kovaa, joten veden riittäminen ja mullan kosteana kestäminen pitää miettiä tarkkaan.

5
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tarvike-bongaukset
« : Huhtikuu 07, 2013, 22:25:56 ip »
Alunperin parvekelootia (turhaan) etsiessäni Tokmannilta kalastin pölynpeittämästä ulkomyymäläosiosta aarteita: My Proganic Garden -muka-minikasvareita, hintaan 5 e / tsipale. Muuta vikaa ei ollut kuin pölyinen pakkaus ja sisältö (ja nimi, hyi hitto). Ostin sitten kolme - vaikuttaa aika simppeliltä passiivihydrotsydeemiltä, jonka panen hetimiten testiin. Lisäksi pikku laarista löytyi pumaska halpoja, tosin auringossa hieman vaalenneita, nimisäiläkortteja hintaan 0,75 e. Ostin niitäkin "muutaman", kun kerrankin oli pinkkejä. :D Nyt rupean pesemään noita potteja ja miettimään, miten tekisin niistä hieman alkuperäistä käyttösuositusta veikeämmin toimivat laitokset...

6
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« : Huhtikuu 07, 2013, 15:45:27 ip »
En saanut töitä. "Hyväksi kakkoseksi" tuleminen ei lohduta ikinä, varsinkin, kun työpaikka annetaan sinun ja kaikkien muiden yli jonkun aivan muun alan ihmiselle. Happamia, sanoi kettu! Nepotismia olisi kiva syyttää kaikesta mahdollisesta, mutta tänään vituttaa, että tämä perfektionisti tuntuu olevan aina ja ikuisesti ihan-melkein-muttei-kumminkaan-koskaan-tarpeeksi hyvä asiassa N. Ärr ja murr.

(TOISAALTA, tiedetään, jos ne minua jonkun paremman hommaan löysivät, niin aika epelille hävisin! Koska olen mainio, loistava, ja vähän helvetin taitava ja lahjakas.)

Jos saa kysyä, minkäs alan hommaa hait?

Kyseessä oli kääntäjäharjoittelijan paikka, jossa olisi päässyt ihan "palkoille" sillä harjoittelurahallakin... noh, ainakin opintotukeen verrattuna. Edessä siis armoton odottelu vielä viimeisten kesätyöpaikkojen suhteen, josko ottaisivat yhteyttä.

7
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« : Huhtikuu 05, 2013, 00:47:09 ap »
En saanut töitä. "Hyväksi kakkoseksi" tuleminen ei lohduta ikinä, varsinkin, kun työpaikka annetaan sinun ja kaikkien muiden yli jonkun aivan muun alan ihmiselle. Happamia, sanoi kettu! Nepotismia olisi kiva syyttää kaikesta mahdollisesta, mutta tänään vituttaa, että tämä perfektionisti tuntuu olevan aina ja ikuisesti ihan-melkein-muttei-kumminkaan-koskaan-tarpeeksi hyvä asiassa N. Ärr ja murr.

(TOISAALTA, tiedetään, jos ne minua jonkun paremman hommaan löysivät, niin aika epelille hävisin! Koska olen mainio, loistava, ja vähän helvetin taitava ja lahjakas.)

8
Jäkätijäkäti / Vs: K18- Mitä mukissa.
« : Huhtikuu 03, 2013, 23:56:04 ip »
Tänäiltana menee nakkipadan kaverina Koff Lite (tiedetään, tiedetään) kun "halvalla" sai. Jospa se unettomuus tuolla vähän pehmenisi...

9
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Liikennekulttuuri
« : Huhtikuu 03, 2013, 23:54:07 ip »
Pyöriessäni enemmän Kotkassa huomasin, että vaikka venäläisiä autoilijoita muuten kirotaan, niin suojatietä osaavat varoa, toisin kuin suomalaiset. Mä olin ihan natsimutsi siellä asuessa, muksut pidin koko ajan käden ulottuvilla ja joka ikisessä valoristeyksessäkin katsottiin monta kertaa saako se rekka jarrutettua vai tuleeko päälle.

Tuolla idempänä (ja puhun nyt vuosien kokemuksesta Lappeenrannasta) on Suomen mulkuimmat kuskit. Järkytyin muuttaessani Helsinkiin vuosia sitten, kun autot jopa hidastivat ennen suojatietä, jolloin pääsin kävelemään yli. Näytin varmasti tyhmältä maalaiselta. Vuotta myöhemmin, tottuneena pääkaupunkiseutulaiseen autoiluun, meinasin jäädä auton alle Lappeenrannassa. Auto kiihdytti ennen suojatietä.

Ilmeisesti pienemmissä kaupungeissa on edelleen vallalla "autoilija on jumala" -tyyppinen asenne.

P.S. Olen aivan varma, että kohta joku heittää jotain auton eteen päättömästi rynnivistä jalankulkijoista.

SB:tä komppaan ja rankasti. Lappeenrannasta Ouluun muutettuani olen ihmetellyt täkäläisen liikennekulttuurin herttaisuutta. Jalankulkijat päästetään suojatien yli, eikä vaan paineta kaasua! Usein jopa pysähdytään siihen suojatien eteen eikä vaan porhalleta läpi! Bussikuskit sanovat koko autolle terhakkaan iloisesti päivää vuoroon tullessaan pysäkiltä! Lappeenrantalaiseen peltilehmä-on-pyhä-lehmä -mulkeromentaliteettiin tottuneelle tämmöinen oli ja on vieläkin outoa. En tiedä, onko kyseessä joku geneettinen ihmisviha (jonka itsessäni ainakin supermarketeissa tunnistan ja tunnustan) vai kaupunkimaasturin laukaisema marttyyrikompleksi, mutta lappeenrantalaista autoilijaa "vainotumpaa" ja vaarallisempaa kuskia en ole vielä tässä maassa tavannut.... ja sitten ne vielä ajavat kännissä ylinopeutta. Hurraa!

Paljon voisi sanoa itä-Suomessa pelmuilevista venäläisturisteista pahaakin, mutta ikinä ei ole yksikään "tullut kintuille" autoineen. Ilmeisesti uusrikkailla on siellä rajan toisella puolella varaa ostaa GPS:n lisäksi autoonsa myös jarrut lisävarusteena.

10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Now playing-topic :)
« : Huhtikuu 02, 2013, 00:43:04 ap »
Nuori Tom Waits: New coat of paint http://www.youtube.com/watch?v=Bpkfcklv8Ag&t=12s

11
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä nautitte juuri nyt?
« : Huhtikuu 02, 2013, 00:31:03 ap »
  Tällä hetkellä naatin kaupunginosan ylle vyöryneestä sumusta ja kaupungin valojen hehkusta siinä. Taloon on laskeutunut hiljaisuus, eikä edes mopoautoralli pärrää kotikadulla. Tom Waitsin blues-jazz-painotteinen varhaistuotanto hivelee korvia, ja Laitilan vihreä kukko löysyttää pipoa. Viikko tulee olemaan hullua hulinaa, mutta tänä iltana on hyvä fiilis yösydämellä.

12
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tarvike-bongaukset
« : Huhtikuu 01, 2013, 16:19:24 ip »
Ite bongasin Tokmannilta, tuosta opiskelijan unelmatavaratalosta, parit 40 litran sängynaluslaatikot hintaan 8,90 e tsipale. Taattua Tokmanni-laatua toki, eli vähän reikiä tehdessä meinasi halkeilla kansimuovi, mutta jesari pelastaa ja folio peittää, niin haitanneeko tuo nyt mitään...

13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Antivitutusta ilmassa
« : Huhtikuu 01, 2013, 16:13:53 ip »
Trinidad Perfumen siemenet olivat viimeinkin itäneet tänään (hurraa!), ja huomenna iltapäivällä odottaa työhaastattelu kääntäjäharjoittelijan paikasta (kääks! ja hurraa!) - paistaa se aurinko joskus tähänkin risukasaan... :)

14
Tori / Vs: Annetaan taimia, Oulu.
« : Huhtikuu 01, 2013, 16:07:10 ip »
Moiks!
Peppadew vaikuttaa viehkolta, ja voisi löytää kodin meikäläisen ikkunalaudalta. :)

15
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« : Maaliskuu 31, 2013, 11:43:36 ap »
Olisiko kyse siitä, ettei lääkäri tai laborantti ota ja vahingossa tulkitse chilien maistelusta jäänyttä ihon tai silmien punoitusta tai hikoilua allergiaoireiksi? Olen ainakin itse huomannut, että tulisia syötyä saunassakin nahka alkaa loistaa paljon nopeammin punaisena, kun ääreisverenkierto ja ihon pienet verisuonet vähän kuin vanhasta muistista puskevat verta liikkeelle?

Nimim. En ole lekuri, mutta voin kyllä vilkaista...  :D

16
Jäkätijäkäti / Vs: Paljonko käytät alkoholia?
« : Maaliskuu 30, 2013, 21:46:54 ip »
Opiskelija, eli toisinaan menee Kansanterveyslaitoksen naisihmisille asetettu 6 pikkukaljaa/viikko -maksimi nurin ja rytinällä. Alkoholiongelmaa ei silti mielestäni ole, tosin nykyään teen niin pitkiä päiviä, että sammun sohvalle sen ensimmäisen punkkulasin juotuani.   Olen siis päättänyt vähentää punaviinin käyttöä. :D

Vappu on aivan nurkan takana vaanimassa, ja pitäisi fiksuna valkaista nyt nenää. Tänä vuonna aloitellaan noin 24.4., ja olisihan se ihan mukava, että maksa ei olisi muuttunut vappupäivään mennessä säkkipilliksi...

17
Jäkätijäkäti / Vs: K18- Mitä mukissa.
« : Maaliskuu 30, 2013, 21:42:12 ip »
Lonkeroa, tätä Cool Grape Long Drink -shaibaa. Tajusin myös hyvissä ajoin (eli kaksi minuuttia sitten) taloudesta loppuneen jaloviinan. Olen katkera.

18
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mikä tänään naurattaa.
« : Maaliskuu 30, 2013, 20:54:18 ip »
Naureskelin tänään viikolla kuumeessa kotona kärvistellessäni tuunaamalleni kastelukannulle, johon aivovapaan tekemisen puutteessa kuumaliimailin vähän paljetteja, koristenauhaa ja rusettia. Kasteluvälineiden aatelia! :D

19
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä nautitte juuri nyt?
« : Maaliskuu 30, 2013, 15:42:18 ip »
Tässä mussutin naamaan flapjack-tyyppisen kirsikkamuropatukkahässäkän, joka muuten oli aivan uskomattoman hyvää noin niin kuin ateriankorvikkeeksi, ja hetkohta lähen marketista hakemaan pari neuvoa-antavaa, että saapi bubblerilaatikot askarreltua, kun on kerrankin himppasen lomaa.  :)

20
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Ei-tavallisia huonekasveja?
« : Maaliskuu 27, 2013, 11:13:47 ap »
Itellä on belladonna, avokadoa tulossa, ja koiruohon, väinönputken ja intiaaniputken siemeniä tuolla parvekekautta odottamassa. Melkoisen "Midsomerin murhat"-setiltähän tuo äkkiseltään kuulostaa, mutta ihan viinaa ajattelin niillä maustaa. :D

Väinönputki ja viina, toimii. Itse olen väinönputkimehua sekoitellut viinaksiin ja aivan loistavaa tavaraa. Väinönputkimehu itsessäänkin on jo todella hyvää. Eikös väiskin kasvattaminen kotioloissa ole vähän haastavaa? Tuolla lapissahan ne kasvoi ihan luonnossa.

En tiedä, en ole Oulun korkeudella vielä koittanut. Kaakossa sain kyllä Väiskin kasvamaan iloisesti parvekelootassa. Mainion makuinen kasvi joka tapauksessa, toivottavasti lähtee tänäkin vuonna kasvamaan! Siemenet ovat kyllä melko antiikkisia...


Lainaus
Onko Belladonna sama kuin Devil's Cherry? Eli kasvi, joka nautittuna aiheuttaa hallusinaatioita? Saattaa tulla aika äkästä viinaa!

Heh, nyt kävi lauseenjäsennysfailit. :) Pirunkirsikoista en tiedä, mutta Atropa belladonna on kasvi, joka kyllä tekee kauniit ja makeat tummat marjat, joista voi saada hallusinaatioita... tai hengitysjärjestelmähalvauksen. Kyseessä on myrkyllinen elätti, jonka yksi marja tappaa lapsen, ja 2-3 täyskasvuisen aikuisen. Viinaan en meinannut sitä lisätä, kasvattelen ihan esteettisistä syistä. Onhan sillä lääketieteellisiä sovelluksia - atropiinia voidaan tiputella ihmisten silmiin silmälääkärillä asioidessa, ja ilmeisesti suonensisäisesti sitä on joskus käytetty joissakin leikkaussalicocktaileissa.

Sivuja: [1] 2