lokakuu 21, 2020, 21:35:39 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - sihteeri

21
Jaahas, laitetaanpas kaverin kuva mukaan kilpailuun, ei ole kirjautunut tänne, joten laitan hänen puolesta.

22
Viimeiset ajatukset nyt paidasta mukaan, ei tarvitse olla valmis painettavaksi, se homma on sovittu painotalon kanssa. Ajatukset ja ideat kehiin, huomiseen puoleen yöhön asti vielä aikaa ;D
23
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Vs: La Morena / Helsinki
huhtikuu 27, 2016, 06:56:24 ap
La morena ainakin keväällä kun mainosta kyselin, ilmoitti että ovat muuttamassa ja sulkevat siksi ovensa joksikin aikaa. Että toivetta teillä on vielä päästä nauttimaan perulaisen keittiön herkuista :)
24
Kyllä sinne poppamies tulee, kukaan vaan ei oo huomannu päivittää sitä, kun nuo päivitykset tarvii ite tehdä. Nou hätä :)
25
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Kaakon kapsaisiini
huhtikuu 10, 2016, 09:32:14 ap
Kotkaan ollaan perustamassa uutta alajaostoa ja perustamiskokous on sunnuntaina 17.4. klo 17.00 Korkeakosken kalastuskievarilla Kotkassa. Kaikki kynnelle kykenevät paikalle! Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, tosin silloin ei ole äänioikeutta, mutta kaikki chilistä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle höpöttämään chilistä.

https://www.facebook.com/events/1003382013088176/
26
Lainaus käyttäjältä: Whili - maaliskuu 26, 2016, 16:33:59 ip

Jooo...   mutta mun lehdessä oli yks juttu kääntynyt vieraalle kielelle   :o
Pitkän pätkää luin ja huomasin etten tajunnut mitään  ???  Mutta muuten ihan kiva lehti   :)


Se tais olla alunperin vieraalla kielellä ;) olihan siitä sitte tiivistelmä ihan suomen kielelläkin  ^-^
27
onhan tuo paperi aavistuksen kalliimpaa kuin halvin mahdollinen, mutta ei nosta kuitenkaan lehden hintaa oleellisesti. Ja kyllähän ne hienot chilikuvat paremmalta näyttää laadukkaalla paperilla :)
28
Uusi lehti on jälleen ilmestynyt ja ensimmäisille se on jo kolohtanut postilaatikkoonkin. Nyt olisi kiva saada kommetteja lehdestä, mistä piditte ja löytykö jotain ihan turhan päivästä mainosten lisäksi ;) Ja nyt kun lehti on tuoreessa muistissa, voitaisiin myös kirjata ideoita seuraavaan lehteen :) Eli kaikki palaute mielellään tänne. Kiitos :)
29
Laitataanpa myös tänne.

Eli puutarhamessuille kaivataan taas tonttuja messuamaan chileistä :) Vapaaehtoiset ilmottautukoot joko täbnne taikka Varsinaisiin Chilipäihin facen puolella.

Perjantaina paikalla Hessi ja Jere

Lauantaina paikalla Jere

Sunnuntaina Jere ja Hubert

Lisää kaivataan varsinkin lauantaille ja sunnuntaille
30
Wolfman, voit sä tulla Turkuunkin, niin saat neljännen putkeen. Pääset kunnolla harrastuksen makuun. Niin me tehtiin messuilun alkuvaiheessa, plus roudattiin vielä kamat :D
31
Taitaa niitä halukkaita maistajia riittää, ja ota ihmeessä joku mössö purkkikin mukaan, kun sullä niitä ilmeisesti riittää. Aattelin jo siltäkin kantilta, että muissa taitaa olla sipulia...
32
Jes, messuillemaan Chilitarvikkeen ja Poppamiehen kanssa yhteisosastolle, ja kokkailuja ei tartte tänä vuonna miettiä :)
33
On aika taas kokoontua ja jutella kevään kasvatuksista, sekä syödä hyvin chilipitoista ruokaa ja saunoa mukavalla porukalla. Eli Chiliyhdistys järjestää Kevät miitin Kaarinassa Turun kupeessa 19.3. lauantaina, paikan päällä voi myös yöpyä.

http://turunsuunnistajat.fi/sites.php?sites_id=21

Ruokaa teemme porukalla, vapaaehtoiset meistä häärivät keittiössä ja löydään herkkuruokaa, meksikon tyyliin. Paikalla on myös grillausmahdollisuus, eli yöpalaksi paistellaan vaikka makkaraa. Yhdistys hoitaa kustannukset, ainoa kulu sinulle on matkakustannukset sekä omat juomat ;)

Käy ilmottautumassa mukaan täältä.

http://goo.gl/forms/0vxSMPJ9hU

Kaikki mukaan, paikalla tulijat saavat ensimmäisinä uuden Chilinpoltteessa -lehden käsiinsä!

Tervetuloa!
34
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Kahvi
maaliskuu 02, 2016, 15:18:13 ip
Mä oon kuullut kahvista joka reilun kymmenen vuoden iässä oli ruvennu satoa tekemään. Luulen vaan, että kahvilla menee vuosia ennen kuin aloittaa satoilun, että kärsivällisyyttä vaan ;)
35
Kuten edellisiltä vuosilta muistat kaikki apukädet ovat tarpeellisia, että tervetuloa vaan hommiin  ;D
36
Pirilän kukkatalossa vietetään chilipäivää 8.3. elikkä naistenpäivänä  ;D Naisväelle tulisia viemisiä ;) Chiliyhdistys myös paikalla, kertomassa chileistä ja antamassa vinkkejä, sekä myymässä siemeniä, lehtiä sekä jonkinlainen kokoelma nameja ja muita herkkuja mukana. Jos yhdistyksen kojulle olet tulossa shoppailemaan, muista ottaa käteistä mukaan :)
37
Kyllä Turussa ainakin puhetta on ollut että herkkuravintola laitetaan pystyyn. Kuhan vaan paikka keksitään...
38
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
helmikuu 05, 2016, 13:33:03 ip
Vielä ei ole myöhästä. 15.2. mennessä materiaalit mulle, niin kerkii mainiosti mukaan :)
39
Tänä vuonna yhdistys lähettää jäsenlaskut sähköpostiin. Jos yhtään epäilet että sinulla on virheellinen tai vanhentunut sähköposto-osoite yhdistyksen rekisterissä, nyt on aika laittaa meille asiasta viestiä.  Tällä linkillä pääset oikeeseen paikkaan päivittämään tietoja
http://www.chiliyhdistys.fi/chiliyhdistys/yhteystietojen-muutos/

Uusi jäsenlehti tulee vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille, ja lasku tulee parin viikon sisällä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ja jos olet vuoden aikana muuttnut, ilmoittele uusi osoitekin  :)
40
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
tammikuu 21, 2016, 16:05:52 ip
Kyllä sinne messuille ollaan menossa A,in mukana :) Senkun keräätte porukkaa kasaan