lokakuu 21, 2020, 21:57:16 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - sihteeri

41
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
tammikuu 20, 2016, 12:51:17 ip
Niinpä, mutta tuo osoite on Chiliyhdistyksen sivuilla Pohjois-Suomen aluejaoston virallisena osoitteena ;D Sieltä minä sen olen löytänyt :) Jotain viestiä sieltäkin olis kiva saada :)
42
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
tammikuu 20, 2016, 11:00:12 ap
Teidän osoite ei muuten ole hotmailiin vaan gmailiin. Sellainen kuin chiliyhdistys.posu@gmail.com  8)Ja miksi tuota s-postia käytin. No kun kaikille aluejaostoille postia laitoin, ja kuvittelin että sähköpostikin vois toimia ;D Mutta joka tapauksessa viime keväväänä lupaamaanne juttua lehteen odottelen. Kiitos :)
43
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pohjois-Suomen aluejaosto
tammikuu 14, 2016, 21:44:20 ip
Muistakaas välillä käydä kattelemassa teidän meiliä, oon nimittäin epätoivon vimmalla yrittänyt olla teihin yhteydessä :)
44
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
tammikuu 04, 2016, 09:32:55 ap
Poppamiehen garrage sale järjestetään 16.1.2015 Chilitarvikkeen varastolla ja sinne kaivataan yhdistystykseltä ihan mitä ohjelmaa vaan, siementen myynnistä gourmet keittiöön. Että halukkaat voi ilmottautua NPhoBiazille, jonka olen nakittanut hommaa hoitamaan  ;D
45
Poppamiehen super suosittu garrage sale järjestetään jälleen! Lauantaina 16.1. kello 11-16 paikka Kalkun viertontie 2 A 11, Tampere. Myös chiliyhdistys paikalla järkkäämässä jotain kivaa :)  Kaikki paikalle täyttämään soosivarastoja!
46
Suomen Chiliyhdistys ry / Lehden taitto
joulukuu 30, 2015, 10:56:13 ap
Löytyykös täältä ketään lehdentaitto taitoista joka olisi halukas taittamaan uuden Chilin poltteesa -lehden? Meidän vakkari taittaja joutuu tämän lehden jättämään välistä sairauden takia, joten kaipaamme hänelle sijaista.
47
Kiitokset kaikille pikkujouluihin ja kokoukseen osallistujille hienosta tapahtumasta. Maisemat lumineen oli täydelliset pikkujoulujen viettoon. Ruokaa oli riittävästi ja pitopalvelu oli osannut jopa käyttää chiliä hienosti! Mökissä oli mukavan lämmin tunnelma ;) kiitos halkojen lisääjälle, paikoitellen jopa turhankin lämmin ;D mutta lämmintä varmasti riitti myös sähköjen mentyä ;)
48
Mukavasti on ihmisiä tulossa Pikkujouluilemaan. Muistutuksena vielä pari asiaa, yhdistys tarjoaa ruuan ja jonkun verran alkoholittomia juomia, muuten omat juomat mukaan  ;D Saunoja on yhdistyksellä lauantaina käytössä pari kappaletta, joten ottakaapa sauna kamppeita mukaan. Ja yöpyjille muistutuksena, paikalla EI ole tyynyjä ja peitteitä, joten jos sellaisia haluaa yöllä käyttää, niin omat mukaan ;D

Muuta mukaan otettavaa, tonttufiilis! Ja voi sen tonttupipon ja kulkusetkin ottaa mukaan ;)
49
CHILIFEST FINLAND / Vs: Chilifest 2016
marraskuu 16, 2015, 13:45:54 ip

Uudistunut Chilifest Finland tekee näyttävän paluun ensi kesänä
- Suosittu tapahtuma siirtyy Tullikamarin aukiolle ja Pakkahuoneen tiloihinTampereen suosituimpiin kesätapahtumiin lukeutuva Chilifest Finland tekee näyttävän paluun, kun välivuoden pitänyt festivaali järjestetään jälleen ensi vuonna 12.-14.8.2016. Ensi kesänä uudistunut Chilifest Finland nousee uudelle tapahtuma-alueelle Tullikamarin aukiolle, Pakkahuoneelle ja Klubille.
Kuudetta kertaa järjestettävä Chilifest Finland teki viime vuonna kävijäennätyksensä keräten Tampereen Keskustorille ja vanhan kirjastotalon puistoon yli 30 000 kävijää viikonlopun aikana.
- Festivaalin kasvettua viiden vuoden aikana sen verran suureksi tarvitsimme hieman lisäaikaa tapahtuman suunnitteluun, jotta saamme toteutettua entistä toimivamman festivaalin ensi vuodeksi. Olemme äärimmäisen innoissamme uudesta yhteistyökumppanista, Tampereen Kulttuurikamarista, ja tapahtuma-alueesta, joka luo perinteisen ruokatorin lisäksi erinomaiset puitteet pienpanimoalueelle ja kilpailujen lisäksi myös iltaohjelmalle, kommentoi Chilifestin isäntä Marko "Poppamies" Suksi tulevaa festivaalia.
Chilin lisäksi ensi kesän Chilifest Finlandin teemoja ovat barbeque, valkosipuli ja olut. Luvassa on kattava valikoima näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa, jonka lisäksi ohjelmassa on näyttävää grillailua, barbeque-kilpailuja, Hot Wings -challenge sekä erilaisia näytöskeittiöitä. Ruokaherkkujen lisäksi tapahtuma panostaa myös juomapuoleen: Pakkahuoneelle nousee tunnelmallinen pienpanimoalue, jolla voi maistella harvinaisempia oluita. Perinteiseen tapaan tapahtuma huipentuu jälleen chilinsyönnin MM-kisaan.
Chilifest Finlandin järjestävät Suomen Chiliyhdistys Ry, Oy Poppamies ja Tampereen Kulttuurikamari Oy.Lisätiedot:

Maiju Asikainen, Frontier Promotion, maiju@frontierpromotion.com, 0456316728

Mika Lyly, Oy Poppamies, mika.lyly@poppamies.fi, 0405335733
51
Yhdistys viettää pikkujouluja Hämeenlinnassa, Kalvolassa http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/LinnanInfra/Luontopalvelut-ulkoliikunta-ja-virkistys/Mokit-ja-laavut/Lepaanranta/ 21.-22.11. Yhdistyksen käyttöön on varattu Nestori kokoustamista ja evästämistä varten, samoin saunat on varattu käyttöömme, ja yöpymispaikoiksi on varattu Matti ja Maija mökit. Yhdistys tarjoaa jäsenille ruokaa lauantaina jäsenkokouksen yhteydessä, sekä sunnuntaille tarpeita kokkailla itse herkkuja. Majoitusenkin paikan päällä tarjoaa yhdistys. Juomat jokainen saa tuoda itse :) Joten kalenteriin tilaan näille pikkujouluille, tiptaptiptaptipetipetiptap....

Ylimääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 21.11. klo 15, josta lisätietoa lähempänä.
52
Nyt on aika merkitä kalenteriin vuoden 2016 Chilifest. Se järjestetään 12.-14.8.2016 !!!! Eli kalenteriin iso ruksi tuon viikonlopun kohdalle, se on omistettu chilille! Silloin Suomen chilikansa kokoontuu taas Tampereelle vuoden tauon jälkeen entistä upeampaan tapahtumaan. Lisä tiedotusta Festistä tulossa Poppamiehen taholta vielä ennen joulua.
53
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Jäsenasiat
lokakuu 04, 2015, 09:10:06 ap
Kyllä yhdistys sponsoroi, samalla summalla mennään kuin edellisvuosina, elikkä 10€/henkilö :)
54
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Rahastonhoitajan ilmoitus
syyskuu 29, 2015, 06:32:56 ap
Kiitokset minunkin puolesta Hessille, ja varmasti me vielä sinua kiusataan moneen kertaan ;) Toivottavasti me saadaan uuden hallituksen kanssa paljon kaikkea kivaa aikaseksi, yritetään ainakin :)
55
meillä on ainakin noita lippuja vino pino eli kuusi kappaletta, jos porukkaa löytyy paikalle :)
56
Jos joku haluaa tuoretta chiliä, enemmän kuin muutaman, tilatkaahan valmiiksi kalat69 yv.llä, mielellään viimeistään keskiviikkona.

Lauantain vuosikokoukseen osallistuneiden yhdistyksen jäseniä kesken arvotaan kolme mahtavaa palkintoa, jokainen arvoltaan noin 100 euroa! Kannattaa osallistua :)
57
Oottekos kysyneet Kuninkaantien majatalosta? On kuulemma auki vaikka netin mukaan onkin suljettu. Sinne kun tuota matkaa kievarilta on 300 metriä :)
58
Lainaus käyttäjältä: -AP- - syyskuu 01, 2015, 20:01:00 ip
Mihin aikaan perjantaina alkaa olla väkeä paikalla?


Me yritetään olla paikalla viimeistään kello 12. Paikkahan aukeaa jo kello 8 aamulla, joten siitä eteenpäin voi paikalle saapua :) Viikonlopun aikanahan on tarkoitus jutella myös mukavia chileistä paikalle ilmestyville Korkeakosken asiakkaillekin :)
59
Tilaus laitettu eteenpäin, essua, liiviä ja hupparia :)
60
Kerroppas nyt pian sitte haluatko jonkun spesial värin ja minkä kokosena, koska ne on tilattu ja painavat tietenkin kaikki kerralla, joten sunkin hupparit pitäis saada samaan painoon.

Ja Trioniskalle tiedoksi, fleeseliiviin ei suositeltu painatusta, vaikka onkin lyhytnukkainen ei tule pysymään. hintaa sille olisi tullut 25 euroa, essu olis 2 euroa kallimpi eli 27 euroa, ja painatuksena olisi se pieni merkki.