helmikuu 28, 2020, 00:19:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - maurimöyrinen

21
Siemenen lista olisi:
7pot / 7pod, Aji Rojo, Antipodes F4, Arrowhead, Black Scorpion Tongue, Bolivian Rainbow, Caramel Bhut Jolokia, Carolina Reaper, Cayenne, Golden, Fatalii Gourmet Jigsaw, Habanero Uganda, Hot Tomato ja Sandia.

Eittämättä myöhässä ollaan, mutta nyt laitoin vain muutamaa kasvamaan ja tarkoitus olisi yrittää saada niistä Bonchit sitten syksyksi sisälle. Ensi tammikuussa sitten koko siemenkirjon voimin matkaan, kunhan saan "kasvimaan" tehtyä noille kaikille tän kesän aikana.  :)
22
Terveppä vaan kaikille. Otsikko kertookin oleellisen minusta :D Ensimmäiset chilit laitoin Maaliskuussa, kaupasta ostetuista punaisen paprikachilin siemenistä itämään, ja hyvin lähti kasvamaan, joten rohkaistuin ja tilasin Fataliilta ensimmäiset siemenet. Viime viikon torstaina siemenet saapuivat, ja laitoin heti multiin. Nyt vaan odotellaan ja toivotaan parasta. Hyvää alkavaa kesää kaikille!