elokuu 04, 2020, 09:13:05 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - ChiliSiili

121
Tori / Vs: www.chilitarvike.fi
lokakuu 14, 2014, 07:39:42 ap
Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - lokakuu 13, 2014, 22:57:24 ip
Loisteputkessa on jokin ripustuspaikka. Tuotetietoja päivitellään kun saadaan suomennettua valmistajan ilmoittamat tiedot.
6400k.
T5.
61cm
23w
Virtajohto tai linkityskaapeli ostetaan erikseen.


Ymmärsinkö oikein että tuo sisältää itse loisteputken myös? Olen tuota katsellut ja mieskin antoi hyväksynnän tuolle, kun toppuuttelee noissa ideoissa jotka välillä kai karkaa käsistä.
122
Muut kuin paprikakasvit / Vs: Inkivääri
lokakuu 13, 2014, 20:50:19 ip
Täytyy ottaa oikeasti tuo kokeiluun ja kerron tänne sitten kuinka kävi. Ei auta muu kuin alkaa illasta shoppailemaan, jotta saa projektin alkuun.  ::) Ei taida tuokaan kasvattaminen olla ihan hätäisen ihmisen hommaa.. nyt opetellaan myös kärsivällisyyttä.
123
Muut kuin paprikakasvit / Inkivääri
lokakuu 13, 2014, 17:02:37 ip
Heips, olettekos kasvatellut inkivääriä? Itse sain ajatuksen viikonloppuna, kun luin sen hyödyistä ja huomasin että myös tämä sisältää kapsaisiinia ja että sitä voi ainakin Etelä-Suomessa kasvattaa. Vaatimuksista kiinnitin huomiota ruukun kokoon, josta suositus oli 20x20 cm. Yksi innoituksen lähde oli ystäväni tuoma Yogi Tea Ginger Orange Vanilla.

Lähinnä siis kiinnostaa, että ostanko juuren ja lyön sen vain kylvömultaan ja odotan millon kasvaa? Niin ja kannattaako suosiolla jättää kevääseen? Chilienkin valo on vielä ostolistalla..
124
Tervetuloa mukaan.

Itse olen kanssa hyvin keltanokka (toinen kausi päättymässä). Henilökohtaisesti voisin suositella seuraavia, jota maistelin chilifestareilla eli Rocoto Red ja Orange. Kyseisiin tykästyin hyvin paljon, mutta oma toleranssi ei tainnutkaan olla ihan sillä tasolla vielä. Hetkellinen piikki tuli toleranssiin festareiden ajaksi...  ::) Eli tykästyin niiden mehukkuuteen ja makuun, mutta poltettakin löytyi sen mukaan. Jos en väärin muista niin tulisuus on tasoa 9. Molempia laitan tulevalle kaudelle itämään ja toivon että saan satoa. Sitten miedoista muka tuttavuus oli Piispanhattu, jota myös maistelin festareilla. Josko noista voisi löytyä innoitus kokeilla kyseisiä lajeja.
125
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Heips
lokakuu 03, 2014, 15:32:29 ip
Heips Emmistä tuli ChiliSiili, kun menin hyväksymään tilin poiston.
Ohessa vähän kasvatuskauden kuulunisia. Eipä satoa juuri tullut ja osa on vieläkin raakoja. Sitten on vielä ötökät kiusana. Tarkoitus aloittaa homma puhtaalta pöydältä ensi kauteen.