helmikuu 23, 2020, 00:42:28 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Everkistus

181
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
toukokuu 02, 2015, 15:13:16 ip
Koko kasvitarha. Isot ovat Gauchoja F?, isoimmat 4 taimea maitopurkeissa Aji Cristaleja, pienemmät taimet maitopurkeissa biquinho, werneri ja sitruunaa. Lisäksi kuvassa hirveä ryteikkö ananaskirsikkaa.

Hieman off-topiccina, mutta mitäköhän nuo reiät gauchon lehdissä ovat. Kasvissa on hieman ödeemaa, elikkä lannoitetta on tullut reilusti. Olen koittanut tiirailla minimikroskoopin kanssa kaikkea epäilyttävää, mutta minkäänlaisia ötököitä tuolta ei ole tuntunut löytyvän. Linkin takaa löytyy isompi kuva: http://i.imgur.com/ZBuBwx5.jpg
182
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Kasvukautiset terveiset
huhtikuu 25, 2015, 10:01:05 ap
Hei, pistin teille kummallekin viestiä. Tuo UEF:in sisäinen piiri on kyllä hauska idea, luulisin että ihan Kuopion kampuksellakin + KYS & AIV-instituutista löytyy jo melko paljon chiliharrastajia
183
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Itä-Suomen aluejaosto!
huhtikuu 25, 2015, 09:24:53 ap
Voin itsekin tulla mukaan jos aluejaosto saadaan aikaan, en tosin vielä kuulu chiliyhdistykseen...
184
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Kasvukautiset terveiset
huhtikuu 24, 2015, 21:03:12 ip
Lainaus käyttäjältä: Tu0m0 - huhtikuu 24, 2015, 15:19:33 ip
Tervetuloa!! Miten onnistuinkin lukemaan, että kivikautiset terveiset :D :D  Hyvää kasvukautta sinulle ;)

Kiitoksia, toivottavasti chilit kasvavat Kuopion kivikautisista oloista huolimatta  ;)

Lainaus käyttäjältä: deltron - huhtikuu 24, 2015, 15:37:22 ip
Itse taas luin nimimerkin "everkRistus"  ;D

Tuo on yllättävän yleistä :D
185
Uusien jäsenten esittelyt / Kasvukautiset terveiset
huhtikuu 24, 2015, 13:52:24 ip
Heipä hei,

Mitäpäs tähänkin kirjoittelisi, aletaan vaikka perusteista. Olen opiskelija Kuopiosta, Itä-Suomen yliopistosta. Chileistä on nyt toinen kausi menossa, innostus lähti liikkeelle lähikaupan pihalta ostetusta Aji Cristalista ja nyt noita taimia onkin ikkunalaudat (eteläikkunat vielä) täynnä. Puutarhatouhuilu on kyllä tuttua jo lapsuudesta asti, puutarhurin koulutuksen saanen isäni seurassa olen mönkinyt mullassa jo pienestä asti. Erityisesti kasvinjalostus ja risteyttämiset kiinnostavat.

Muita kiinnostuksen kohteita ovatkin puutyöt, pelailu (niin lautapelejä kuin tietokoneellakin) ja hifilaitteiden kanssa ronklaaminen. Useammat kaiuttimet on tullut rakennettua, hifiharrastajien sivuilla olen samalla nimimerkillä vaikka en siellä juurikaan kirjoittele, enemmänkin englanninkielisillä foorumeilla. Tämän vuoden satokausi alkoi istutuksilla 1.3 itse rakennetun ledinauhakasvivalon alla, nyt kasvamassa on:

5x Sitruunan taimia
5x Aji Cristal
1x Trepadeira do Werner
1x Biquinho
2x Gaucho F? (Jani M. ystävällisesti lahjoittamia)

-Everkistus

PS. Jos joku Kuopiossa/lähialueella haluaa vaihtaa sitruunan taimen johonkin chilin taimeen / siemeniin, laittakaa viestiä. Laitan myöhemmin tästä vielä postia tuonne toriinkin. Nuo sattuivat itämään vähän turhankin hyvin :D
186
Hei,

Olisin kiinnostunut C. Flexuosumin ja/tai C. Chacoënsen siemenistä (posti kulkee) tahi taimesta jos sellainen lähialueelta löytyy. Voin maksaakin noista muutaman euron, taitavat olla harvinaisen puoleisia.

Vaihdossa saa halutessaan vaikka Aji Cristalin siemeniä, joita löytyy aivan tolkuton kasa.

-Everkistus