marraskuu 27, 2020, 22:04:34 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Prynde

1
Kuinkas montaa chiliä tuollaisella 50w valaisimella suunnilleen voisi saada tuottamaan satoa läpi talven?
2
Hups... en huomannutkaan että kirje on jo reissussa ja Hyvinkään kiertänyt  ??? Eipä siitä tosin kummoista miittiä olisi tullut kun ei kerran muita innostuneita ollut.
3
Yläreunassa lukee sponsored by chilikauppa.fi jonka sivuilta ei löydy ollenkaan tuotteita mutta ilmoittaa olevansa oikeasti Suomen chilitarvike Oy. Onko kyseessä eri firma kuin chilitarvike.fi osoitteessa toimiva Suomen chilitarvike Oy? Jos ei niin kannattanee korjata tuo linkitys?
4
Päivittyykö tuo paketin sisältö myös jossain vaiheessa?
5
Kappas, oli unohtunu profiilitiedoista. Turengissa, Hämeenlinnan alapuolella asustelen. Nyt on sekin tieto profiilissa :)
6
Kauankos tässä on aikaa keksiä järkevää viestinaihetta jota ei olisi vielä jossain käsitelty? :P Vaikka lienee sitä ketjukirje taas ensvuonnakin :)
7
Uusien jäsenten esittelyt / Terppa
heinäkuu 28, 2017, 21:36:32 ip
Reilu kolmekymppinen hämäläinen aloittelemassa harrastusta, Tällä hetkellä vain 3 kasvia kasvamassa kun kissat tykkäävät vähän liikaa lehtien pureskelusta >:( enkä ole vielä saanut kehiteltyä tarpeeksi kissavapaata kasvupaikkaa mutta hyvä aloittaa rauhallisesti 8)

Kaupoista kun tuntuu olevan niin nihkeätä löytää hyviä ja tulisempia chilejä niin päätin yrittää kasvattaa itse, tämänhetkisistä orange habanero ja lemon drop tuottavat nyt satoa, aji cristal vielä miettii.