helmikuu 23, 2020, 16:00:21 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Prynde

1
Hups... en huomannutkaan että kirje on jo reissussa ja Hyvinkään kiertänyt  ??? Eipä siitä tosin kummoista miittiä olisi tullut kun ei kerran muita innostuneita ollut.
2
Ollakseen harvinaisia niitä on nyt jo kaksi tullut vastaan muutaman päivän sisään. Saap nähä miten jatkossa.
3
Mikäs ihmeen ilmiö aiheuttaa podin kasvamista toisen sisälle? Kyseessä orange habanero. Hauskahan tuo sinänsä oli ja pikkusessakin kivasti potkua :)

4
NPK on 6+1,3+5. Annostus 7ml per 1l vettä joka/joka toinen viikko.

Huomasin nyt siinä cristalissa muutaman nupun alun joten jos se siitä lähtisi tuottamaan :)

LainausSaako kysyä kuka kasvattaja, noin mielenkiinnosta jos sinne itsekin joskus osuisi.

Ismo Tuominen myy putkiremontin alta kasveja pois.
5
Yläreunassa lukee sponsored by chilikauppa.fi jonka sivuilta ei löydy ollenkaan tuotteita mutta ilmoittaa olevansa oikeasti Suomen chilitarvike Oy. Onko kyseessä eri firma kuin chilitarvike.fi osoitteessa toimiva Suomen chilitarvike Oy? Jos ei niin kannattanee korjata tuo linkitys?
6
Onko ajatuksia mikä mättää Aji Cristalin suhteen? Ostin taimen chilitarvikkeelta parisen viikkoa sitten ja siinä oli hyvin kukkaa, ehdotuksen mukaan ruukutin sen isompaan ruukkuun (ehdotus ei kattanut mitään muuta) ja tein lisämullasta sekoituksen jostain kasvumullasta sekä biolanin puutarhan musta mullasta (sekin säkki jokusen vuotta vanha). Vähän sen jälkeen kaikki kukat tippuivat pois. Lukemani mukaan pitäisi uusien multien lannoitteet olla aikalailla käytetty nyt parin viikon jälkeen joten lannoitin substralin kasviravinteella mutta pohdin onko siinä silti liikaa typpeä sadon suhteen?

Hämeenlinnalainen kasvattaja jolta jokusen kasvin hommasin äskettäin suosi nutriforten tomaattimansikkaa jota alunperin ajattelin mutta en saanut sitä käsiini tähän hätään, sitten kun tuo kasviravinne on käytetty ni sillä sit. Ohjetta en sille löytänyt niin en tiedä kuinka paljon eroavat toisistaan, kasviravinne kuitenkin mainostaa myös sadontuottoa.
7
Päivittyykö tuo paketin sisältö myös jossain vaiheessa?
8
Kappas, oli unohtunu profiilitiedoista. Turengissa, Hämeenlinnan alapuolella asustelen. Nyt on sekin tieto profiilissa :)
9
Kauankos tässä on aikaa keksiä järkevää viestinaihetta jota ei olisi vielä jossain käsitelty? :P Vaikka lienee sitä ketjukirje taas ensvuonnakin :)
10
Uusien jäsenten esittelyt / Terppa
heinäkuu 28, 2017, 21:36:32 ip
Reilu kolmekymppinen hämäläinen aloittelemassa harrastusta, Tällä hetkellä vain 3 kasvia kasvamassa kun kissat tykkäävät vähän liikaa lehtien pureskelusta >:( enkä ole vielä saanut kehiteltyä tarpeeksi kissavapaata kasvupaikkaa mutta hyvä aloittaa rauhallisesti 8)

Kaupoista kun tuntuu olevan niin nihkeätä löytää hyviä ja tulisempia chilejä niin päätin yrittää kasvattaa itse, tämänhetkisistä orange habanero ja lemon drop tuottavat nyt satoa, aji cristal vielä miettii.