tammikuu 15, 2021, 20:46:05 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Enzeit

181
Taidan vähän myöhään olla asialla, mutta jos kirjeessä ei vielä ole ja jos jommallakummalla minua ennen olevalla (Taeman tai rubbus) olisi jalopenon siemeniä, niin olisi kiva jos saisitte lisättyä muutaman.
182
Hienoa päästä itsekkin mukaan ketjukirjeeseen. Viitsisikö joku listata kirjeen lajikkeet, siementen määriä ei tarvitse laskea, siinä nyt menisi varmaan ikuisuus ;D. Olisi kiva tietää edes suunnilleen mitä kaikkea sieltä on tulossa.
183
miltä chilin yleensä kuuluu maistua?

kun oon tilannu pizzerioista pizzaa mihin oon ottanu chiliä, niin ne maistuu aina ihan törkeen hyvältä, eikä yhtään paprikalta. Mut sitten oon ostanu kaupasta chilejä vaikka mitä erilaisia ja ne kaikki maistuu ihan paprikalle.

Mietin vaan että kun nyt itsellä kasvamassa 6 eri lajiketta: torito, champion, aji cristal, bolivian rainbow, short yellow tacasco ja starfish, enkä lainkaan tykkää paprikan mausta, että kasvatanko chilejä ihan turhaan vai onko noista joku laji edes semmonen, joka ei maistuisi paprikalle??