tammikuu 21, 2020, 20:13:03 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Starwhite

21
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Jäsenasiat
marraskuu 24, 2011, 16:53:05 ip
Lainaus käyttäjältä: linker - marraskuu 20, 2011, 08:52:48 ap
Onko yhdistyksen rahastonhoitajalla/ laskuista vastaavalla yhdistyksen tilin verkkopankkitunnukset?
Osuuspankin (jota yhdistys käyttää) verkkopankissa on mahdollisuus hakea tilitapahtumat haluamaltaan ajalta vaikkapa csv-
tai xls-muodossa, vaikka vuoden ajanjaksolta.


Yksi tyhmä pankkivastaus: On tunnukset, mutta kun: "Käyttöoikeutesi alkoi 13.10.2011. Voit selata tapahtumia siitä alkaen."
Edellinen rahastonhoitaja on hoitanut asiat 23.9.2011 asti kantaan, ne löytyvät kyllä. Mutta koska kaikki sopimukset tuntuivat
olevan hänen nimissään henkilökohtaisesti, kaikki oikeudet, tiedot ja sopimukset nollaantuivat tuolla välillä. Tällä hetkellä koitamme
kovasti tapella että saisimme ne yhdistyksen ihan omiin nimiin niin ettei hallituksen vaihtuessa mikään muuttuisi. Tai sitten ihan
suoraan vaihdamme pankkia.
22
Tori / Vs: Tammisillan savuchili jauheita taas saatavilla
marraskuu 18, 2011, 20:49:45 ip
Sitten kun alkumaistelut on ohi, kannattaa todellakin kokeilla savu(bacca+pube+chine) comboa oman maun mukaan yhdisteltynä.
23
Tori / Vs: Tammisillan savuchili jauheita taas saatavilla
marraskuu 16, 2011, 21:29:29 ip
Tätä parempi lahja olisi vain kasa chilinsiemeniä ja savustuspönttö ;)
24
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Jäsenasiat
lokakuu 27, 2011, 01:34:40 ap
Kyllä ne laskut lähtee ihan kaikille kunhan saadaan järjestelmä toimimaan. Siirtymävaihe on vaan kestänyt syystä jos toisestakin hieman pitkään, mutta pikku hiljaa alkaa asiat olemaan sillä mallilla että voidaan alkaa tekemään hommia pois rästistä.

Jäsenmaksutiedot pitäisi aina näkyä yhdistyksen sivuilla omissa tiedoissa, sieltä voi tutkailla jos on jotain maksamatta vaikkei olisi erikseen laskua vielä saanutkaan.
25
Tori / Vs: Fatalii Gourmet saatavuus- ja tuotetietoja
lokakuu 12, 2011, 22:27:22 ip
Kyllä se taitaa hieman erilailla maksaakin Suomessa kasvattaa kuin jossain etelän tehotuotantopelloilla.
26
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
lokakuu 01, 2011, 13:04:57 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - lokakuu 01, 2011, 08:18:07 ap
Joo-o, no alueosastojahan voi perustaa vaikka minne jos aktiiveja riittää.  Vaikka Etelä-Viinikan jaosto ;)
Kuitenkin kaikkien tarkoituksena on auttaa chili-infon levityksessä ja helpottaa kattojärjestön toimintaa.
ps. toistaiseksi E-V jaosto toimii Pirkanmaa-jaoston suojissa.


Alueisiin jakamisessa pitää ottaa huomioon pääasiassa hallinnallinen ja kirjanpidollinen puoli. Yhdistys kun voi tukea alajaostojen toimintaa ja jokaisella jaostolla pitää kaiketi olla vastuuhenkilö sekä kirjanpito kunnossa. Se että esim Pirkanmaalla on 1 alajaosto paperilla ei mitenkään estä sitä että vaikka Hervannassa toimii teekkarien, muiden opiskelijoiden ja oikeiden ihmisten aktiiviryhmät. Kaikkien näiden toiminta vaan menee Pirkanmaan alaisuuteen. Tämä on ihan vain oma mielipiteeni asiasta, tarkempia päätöksiä tullaan tekemään myöhemmin.
27
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 30, 2011, 02:57:58 ap
Lainaus käyttäjältä: Masa.T - syyskuu 29, 2011, 23:27:49 ip
On vaan hieman vaikea jakaa Suomi yhtäkkiseltään eri alueisiin jaostoja varten. Jälkeenpäin ainakin siitä voi tulla hankaluuksia.  Mietin vaan mihin alueeseen voisin itse kuulua. Ehkä vaikka länsirannikon jaostoon mikä kuuluisi Raumalta tornioon asti. Tai sitten sekin voitaisiin sitten jakaa länsirannikon eteläinen ja pohjoinen jaosto.  :)


Itse ainakin näkisin nuo maakuntien mukaan jaetut osastot kätevimpänä vaihtoehtona. Silloin ei jää kenellekään epäselväksi mihin alueeseen kuuluu. Liian isot alueet vaan vievät idean paikallisesta toiminnasta pois. Ja mikään ei tosiaankaan estä osallistumasta minkä jaoston toimintaan haluaa, rohkeasti vaan naapuriin vierailulle ja auttamaan.
28
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 30, 2011, 02:53:15 ap
Lainaus käyttäjältä: ChiliPark - syyskuu 30, 2011, 01:11:06 ap
Sama asia koskee jäsenetuja. Itse en näe mitään mieltä profiloida yhdistystä jäsenetujen
perusteella. Edut ovat tietysti aina mukavia, mutta joskus tarpeettomia, tai eivät ole ilman
lisäkustannuksia saavutettavissa.


Tietäisit vaan miten suuri osa ihmisistä ei liity yhtään mihinkään eikä ainakaan maksa mitään, jos ei ole ennalta tiedossa että saavutettavat edut ovat suuremmat kuin maksettava hinta. Sitten ynnäillään että 10% edulla tilataan vain 100€/v joten ei kannata.
29
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 28, 2011, 22:39:41 ip
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - syyskuu 28, 2011, 21:09:31 ip
Älkää hyvät ihmiset maksako niitä kaikkia maksukehotuksia.
Itselleni tuli jo toinen muutaman viikon  aikana. Jonkun automaatin lähettämänä eri rahastonhoitajien nimissä.
Tilanne on näet sellainen, että sekaisin on yhdistyksen laskutusohjelma, joka tekee aiheettomia perintäyrityksiä. Yhdistyksen sivustolta löytyy "omat tiedot", joka minulle kertoo, että kaikki maksut on maksettu, mutta viime vuonna kahteen kertaan, tänä vuonna ei ollenkaan. Yhteissumma kuitenkin täsmää.


Tämä on yksi aika paha ongelma mikä tullaan korjaamaan ns. Pohjanmaan kautta. Automaatti toimii miten toimii, ihmisten pitää perehtyä tilanteeseen ja korjata asiat. Sen lupaan ettei enää tule yhtäkään turhaa emailia asiasta ennen kuin on asia tutkittu ja vasta sitten hutkittu.

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja suuri osa hallituksesta vaihtui. Uudet joutuvat kuitenkin aloittamaan siltä pohjalta mihin jäätiin. Mutta nyt on kaikilla jäsenillä oikeasti paras mahdollisuus vaikuttaa miten asiat tapahtuvat ja hoidetaan tulevaisuudessa.
30
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 28, 2011, 19:08:09 ip
Rohkeasti vaan sanomaan rakentavia kehitysehdotuksia. Ja ehdottomasti jos siltä tuntuu mukaan menoon, tekijöitä ja hyviä ideoita ei ole koskaan liikaa.
31
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Lounais-Suomen aluejaosto
syyskuu 28, 2011, 15:49:19 ip
Eikös se edelleenkin ole vain Varsinais-Suomen ettette noin vaan mene omimaan Satakuntalaisia sun muita ;)
32
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 27, 2011, 16:55:51 ip
Se on voimassa vuoden siitä kun olet liittynyt ja yhdistyksen sivuilta näet omista tiedoistasi tilanteen ja voit tulostaa jäsenkortin.

http://www.chiliyhdistys.fi/pages/fi/jaesenille/omat-tiedot.php
33
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 26, 2011, 20:28:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Janne - syyskuu 26, 2011, 19:00:16 ip
Jep, mutta sähköpostia on lähetetty jäsenmaksuista aika tiuhaan viime kuukausina, joten voitaneen(ko) katsoa se keino jo käytetyksi?


Toki joo, tulevaisuutta ajattelinkin että tapahtuisi reaaliajassa sitä mukaa kun maksut eräytyvät.
34
Lainaus käyttäjältä: ..TOMPPA.. - syyskuu 24, 2011, 22:30:34 ip
Tuossa listassa on yksi jonka nimimerkki hieman jää arveluttamaan....  starwhite.... 
Mutta:  Jos asiat muuttuvat parempaan suuntaan uudella kokoonpanolla,  lupaan liittyä jäseneksi!!


Ei muuta kuin mukaan vaan, ei tarvitse netin yli arvella tai vaihdella kärkeviä kommentteja :)
35
Nyt kun Pirkanmaalta ollaan saatu hyvää esimerkkiä miten alajaosto toimii, eiköhän laiteta Keski-Suomeenkin oma jaosto pystyyn. Aktiivisia jäseniä vaan muutama kokoon niin saadaan aikaan vaikka mitä. Jos innostuneita löytyy niin voitaisiin vaikka käydä jossain Jyväskylässä syömässä ja pohtimassa asioita tarkemmin.
36
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 26, 2011, 18:44:10 ip
Ei sitä kirjettä kannata heti lähettää kaikille, tulee vaan turhia kustannuksia. Halvimmasta päästä lähtee sähköposti, tekstiviesti, kirje esimerkiksi, jossei edellinen tapa toiminut siirrytään seuraavaan. Hommia varmasti riittää loppuvuoden että saadaan kaikki ajan tasalle ja pyörimään sulavasti, mutta eiköhän se tästä kunhan päästään vauhtiin.
37
Toki, ei vaan jostain syystä sitä tule käytettyä. Eipä tuosta mitään haittaakaan varmasti olisi jos vasemmalla olisi myös alhaalla nuo linkit.
38
Foorumin osastoja selatessa löytyy sekä ylhäältä että alhaalta linkit tuohon tyyliin:
Chilifoorumi.fi > Muuta > Foorumin & Infernon tietosivujen kehittämisideat > Aloita uusi aihe
Mutta viestiketjuja lukiessa ne ovat vain ylhäällä. Tästä aiheutuu pientä ärsytystä varsinkin pitkiä paljon isoja kuvia sisältäviä ketjuja lukiessa kun et voi kätevästi viimeisen viestin jälkeen palata osastolle vaan joudut kelaamaan sivun yläreunaan.

Lisäksi tuon voisi varmaan epätahmauttaa vai mikä lieneekään suomeksi: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=3151.0

39
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 21, 2011, 04:26:55 ap
Osaisiko joku täällä selittää, miten samaan aikaan kaikilla tapahtuva jäsenmaksu oikeasti helpottaisi hommia? Jos nyt ajatellaan että on vaikka 1200 jäsentä liittyneinä tasaisesti pitkin vuotta, haluatko yhden kuukauden aikana huolehtia 100 maksusta vai 1200 maksusta? 100 kuulostaisi omaan korvaan ainakin huomattavasti vähemmältä hommalta joka ei sitoisi ollenkaan niin paljon työtä juuri sille hetkelle kuin 1200. Toki sitten voi loput kuukaudet olla tekemättä asialle mitään. Itse en asiaan mitenkään liity, oma logiikka vaan sanoo ihan toista kuin monen esittämä mielipide joten kiinnostaa kuulla enemmän.

Se ettei homma toimi ei todellakaan millään lailla parane sillä että yhtäkkiä tehdään 12X työt yhdessä kuukaudessa. Korkeintaan tulee lisää ongelmia kun joku hieno tietotekninen järjestelmä ei kestä rasitusta vrt VR.
40
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Hei Haloo...
syyskuu 17, 2011, 00:08:16 ap
"kunnon sekopää ei lääkkeitä kaipaa"

Siinä kaikki olennainen mitä teidän tästä "hyökkäyksestä" tulee huomioida. Sitten vaan kohta alkavan uuden Pasilan kauden tahtiin hokemaan :)