kesäkuu 03, 2020, 18:32:43 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Räyhis

41
Missä vaiheessa tulee se piste, että ne chilit kannattaa ostaa kaupasta?

Kumma etteivät orkideaihmiset pusaa mitään maailmanlopun koneita ydintalven varalle, vaikka orkideat ovat kalliita kasveja ja vaativat vuosien kasvatuksen. Voisiko se johtua..

AI NIIN.
42
Koffin Velvet takaisin.

Olvi CXX eroaa tavanolvista ainoastaan hinnan perusteella.
43
Navaronen tykit ja Rautaristi ei ole valtavirtaa?

Salli mun nauraa näille tori-osion myyntijutuille.
44
Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - elokuu 27, 2013, 20:08:49 ip
Siinä tapauksessa en voi kun toivottaa ylimielisesti onnea ja menestystä kun metsästää niitä pihakirppiksistä ja myyjäisistä.


Itse en henkilökohtaisesti metsästä em. skeidaa kirppiksiltä, niin kauan kuin mainosteevee esittää Forrest Gumpin joka helvetin joulukuu. Kirppareilta löytyy sen sijaan muuta mukavaa, kuten cd-levyjä ja kirjoja joiden todellista arvoa myyjä ei tiedä yrittäessään saada vitosta jostain käytetystä Russel Crove-filkasta.

Voisinhan minäkin myydä kaikkea paskaa netissä, kuten täytettyjä pallokaloja joissa lukee "Islas Canarias", mutta en ilman että varautuisin jonkinlaiseen kakkamyrskyyn....
45
Rautaristi maksoi vitosen Anttilassa vuonna 1999 ja suurin osa taitaa lähteä pyyntihintaa halvemmalla Pukaron Paronilta jossa voi vielä nauttia hyvät sumpit possun kera.

Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - elokuu 27, 2013, 14:54:29 ip
Minä taas haluan ajatella että nämä ei ole mitään bulkkileffoja mitä voi ostaa kirppikseltä. Onko muita mielipiteitä?


Jokaisella on oikeus mielipiteeseen...

Totuus on kuitenkin, että em. filkat on bulkkipaskaa joka tulee vastaan jokaisella pihakirppiksellä, myyjäisissä jne.
46
Kärsä ahneena kapitalistina on Orthexin preeemiumsankojen sijaan tilannut taiwanilaisia halpiskiuluja joita 6-vuotiaat vietnamilaislapset ovat ilman hengitysmaskeja sorvanneet.

Ja vielä hirveet postikulut!

Minulla ei kärsän bubblerissa kasvanut ollenkaan! Mikä petos!
47
Ehdotan ketjun aloittajalle elinikäistä bananaramaa sekä ketjun lukottamista ja stickyksi nostamista varoittavaksi esimerkiksi muille helppoheikeille.
48
Lainaus käyttäjältä: Co2Finland - huhtikuu 08, 2013, 11:15:42 ap
Olemme valinneet tuote testaajat foorumilta.
Kiitos.


Lienee turha toivoa, että nämä valitut kansalaiset tulisivat esiin koloistaan?

Koko touhu muistuttaa jotain harlekiinidekkaria. Tuote on ison jenkkifirman, mutta yli 20 vuotta vanha japanilainen juttu. Pojat on justiinsa perustaneet maahantuontifirman tuotteelle, joka on siis jenkkiläinen jota myydään vain ja ainoastaan Japanista käsin, harvoille ja valituille. Tässä tapauksessa jollekin joka ei edes tiedä miten sana hiilidioksidi kirjoitetaan. Maahantiontifirma on siis uunituore, vaikka onkin osa vanhempaa firmaa, jonka sivutoiminimissä ei mainita co2finlandia. Niin ja tuotetta on kuulemma ahkerasti koekäytetty Suomessa jo parin vuoden ajan, tosin kukaan ei ole kuullutkaan asiasta.

Netistä ei pikaisella selaamisella löydy yhtään puolueettomaksi miellettävää arviota, mikä on aika outoa ottaen huomioon keksinnön iän..

Voisin näin vanhempana tieteenharjoittajana antaa sinulle, Jaakko, sellaisen kullanarvoisen vinkin, että jos tahdot menestyä edes välttävästi elämässä, älä yritä kusettaa itseäsi fiksumpia.
49
Juu, katselinkin että itket modeille. En minäkään tahtoisi koko nimeäni ja osoitettani julkiseksi jos myisin paskaa ihmisille kiskurihintaan. Sarjassa johon kuuluu hirvipillit, polttoaineletkuun kiinnitettävät magneetit ja hologrammirannekkeet on nyt tuoreimpana lisänä nyt hiilidioksidipussi.

Jos iso jenkkifirma seisoo tuotteen takana, niin silloin tuotteesta on kattavat ja uskottavat testit. Eipä sillä, että leipäpussiin pakattu kuivakilju toimisi.
50
Porilainen monitoimifirma. Hiilidioksidia pussissa ja yrityskonsultaatiota. Ja remontteja. Ja LVI-puolen osaamista.

Uusi Nokia?
51
Pari tarkempaa hakua myöhemmin...EN OLE VAKUUTTUNUT!

Miksi co2bag.info on perustettu jollekin anonyymi-ilmaispalvelimelle? Miksi co2bag viittaa olevansa osa PWCC Group Ltd konsernia joka on joku kiinafirma? Miksi Trior Oy haulla löytyy PRHsta pelkkäää dadaa?

http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2219578&kielikoodi=1&tarkiste=B92855AF520B81690AB56C8C518DD086588CCE97&path=1547;1631;1678
52
*hakee popcornia*
53
Fernetti on jumalten juomaa! Juuri toissasunnuntaina tinttasin puoli pulloa hetulaan kun oli vatsa vähän löysällä! Ainoa jokavaivaan toimiva lääke joka maistuu hyvälle.
54
Jumaliste Topsukka, minä taidan pitää ajatuksenjuoksustasi!
55
Kotitekoisesta pizzaslicestä jonka päälle laitoin n.puoli teelusikallista Bluesmanilta saamaani chilikastiketta. Helvetin hyvää, mutta ensimmäisen suupalan jälkeen lähti tunto koko päästä.
56
Nono! Oikein itseänikin jännittää miten kauden käy, eilen poimin ensimmäisen kypsän Aji Verden puskista ja heti perään yölämmöt tippuivat alle kymmeneen. Nyt on 13 astetta varjossa. Ja puskat täynnä raakileita..
57
Lainaus käyttäjältä: Jani M - elokuu 22, 2013, 23:03:28 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - elokuu 22, 2013, 19:07:29 ip
Saisko siihen paitaan vielä eteen kolme sutta ulvomaan sarvekkaasta pääkallosta muodostuvan kuun alla, ympärille teksti "hotter chili thän seitans ääs" ja selkäpuolelle jo liki ikoninen "Kiitos 1939 - 1945"?
Jos joku ei sitä heti huomannut, kuva on vitsi. Älkää nyt oikeasti repikö housujanne!UIJUMA!

JÄTKÄ ON ARTISTI!
58
Jäkätijäkäti / Vs: On taas niin kuuma, että...
elokuu 23, 2013, 09:34:43 ap
Stadissa oli aamulla 9,3 astetta. Kivaa.
59
Saisko siihen paitaan vielä eteen kolme sutta ulvomaan sarvekkaasta pääkallosta muodostuvan kuun alla, ympärille teksti "hotter chili thän seitans ääs" ja selkäpuolelle jo liki ikoninen "Kiitos 1939 - 1945"?
60
Siinä voisi valmiiksi olla "kepumättötahroja" ja ronski paskan haju. Kaupan päälle vielä siirtokuvatatska tribaali hauiksen ympärille / naisille tramp stamp alaselkään sekä pullasudinomainen irtoparta ja pikaliimatuubi jolla virityksen saa leuankärkeen tutisemaan.

Crocskopiot ja Sons of Anarchy-tyyppiset naamaa nuolevat pahisaurinkolasit voisi kukin kustannnuksellaan hankkia Prismasta!