helmikuu 17, 2020, 12:37:27 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Kebabmaniac

141
Tuli tuossa ajeltua sunnuntain helteessä 5-tietä alaspäin ja matkan varrella (valitettavasti huonoon aikaan) näkyi tienvarsimainos "Ravintola Chili" Kuortissa Heinolan ja Mikkelin välillä (jossain tässä kohdin: http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=Kuortti,+Pertunmaa&sll=62.593341,27.575684&sspn=10.330041,27.070313&ie=UTF8&hq=&hnear=Kuortti,+Pertunmaa&ll=61.421035,26.396027&spn=0.083595,0.211487&z=12).

Onkos kellään kokemuksia tästä, onko pysähtymisen väärtti jos tulee kesän mittaan ajeltua toistamiseen tuonnepäin ?
142
Tattis, tuolla päin tulee käytyä varmaan parin viikon sisään ...
143
Torven grilli taitaa olla R.I.P. nykyään ? Aikaisemmin pita kebab + vahva chili + paljon peperoni oli kapakkaillan lopun vakionumero, parhaat kebab-lihat ikinä ja tulisuutta silloin kaauan sitten oli ihan hyvin, tiedä miltä maistuisi tänään.

Ei ihan Lahtea, mutta lähellä: Lähde-Grilli Villähteellä - siellä on ainoita tietämiäni "kokolihakebabbeja" peruskebabbiloissa/kioskeilla ja muistaakseni kastikkeestakin vähän tulisuutta löytyy.

Tällaisista hyvää lihaa/tulisuutta tarjoavista kebabmestoista saa laittaa muuten vinkkejä, kebabille.com on kuollut/arvostelijoiden maussa ei ole minkäänlaista johdonmukaisuutta. Tarkoitus olisi kesällä lähteä maata kiertelemään, toki varmuuden vuoksi ainakin haba-taba, pain 100% ja muutama muu taskussa...
144
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - huhtikuu 28, 2010, 09:35:01 ap
Marketteja en kyllä ymmärrä. Viikin Prisma, joka palvelee erittäin laajaa asiakaskuntaa, tarjoaa mausteosastolla tasan tabasco-tuoteperheen kamat ja mama africanssia kahta eri sorttia. Ja chipotle tabascoakin saatiin odotella hyvä tovi.


Jep, ja kun sieltä Viikin Prismasta pienen hetken sai Amazon Chipotlea (mildiä) niin kun rohkaistuin sitä hankkimaan niin eikös ollut poistunut valikoimasta. Ja siis ne hävisi sieltä nopsaan niin luulisi että tuotteella on kiertoa ?

Hampurilaistopicceihin liittyen: vastoin itselle tehtyä lupausta kävin tuon Prisman Chico'sissa syömässä sen K-18 burgerin. Maku aika ok mutta kuten aik. postauksissa: koko, laatu ja hinta eivät kohtaa.
145
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tallinnan raflat
joulukuu 23, 2009, 20:53:44 ip
Kokemuksia juuri tuolta palanneena totean (en pyytänyt erityisesti tulista, listan mukaan valkattu) että intialaisen "Elevantin" vindaloolammas ei ollut järin mausteinen, maku ja rafla olivat ok, tosin.  Sen sijaan Texas honky tonk & cantinan Texas National Chili oli oikein positiivinen yllätys - oli eri hyvää ja poltetta mulle oikein sopivasti (niskahiki tae siitä :)). Että tämmöisiä suosituksia.

Lisävinkkejä otetaan mielellään vastaan, tulee varmaan taasen reissua sinnepäin.