lokakuu 22, 2020, 15:43:10 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Azukki

41
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: aropupu 2011
lokakuu 04, 2011, 17:01:16 ip
Onkos sulla kypsynyt tuon CAP 1446 (c. chacoense) podeja? Ihmettelin tässä mahtaako ne muuttua punaisiksi kun ovat kypsiä, itselläni ovat juuri saaneet podit oranssin värin.

EDIT: http://thechileman.org/results.php?chile=1&find=CAP+1446&heat=Any&origin=Any&genus=Any&submit=Search tuostakaan ei ny ota selvää onko tuo kypsä podi vai ei :P
42
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: aropupu 2011
lokakuu 03, 2011, 01:10:54 ap
Lainaus käyttäjältä: aropupu - lokakuu 02, 2011, 20:15:02 ip
Lainaus käyttäjältä: Azukki - lokakuu 02, 2011, 20:12:37 ip
Ei tuo sattuisi olemaan Mini Mini ? Tumma runko ja tuon malliset podit ainakin voisivat viitata siihen suuntaan :)


Mulla kasvaa myös mini mini, joka on hyvin saman oloinen kuin tuo. Mulla kasvaa myös monta muuta baccatum var. baccatumia jotka ovat hyvin saman oloisia kuin tuo. Kuten sanoin, näitä saman (villi)lajin sisäisiä lajikkeita on täysin turha yrittää erottaa toisistaan ulkomuotoa tarkastelemalla, koska erot ovat niin minimaalisia.


Tuli vain ekana mieleen mini mini niin aattelimpa sitten heittää sen ilmaan :p Ja toiseksi taas kerran, mahtavia kuvia!
43
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: aropupu 2011
lokakuu 02, 2011, 20:12:37 ip
Lainaus käyttäjältä: aropupu - lokakuu 02, 2011, 19:25:02 ip

NOT topgirl (C. baccatum var. baccatum)

Jokin CAP-koodillinen villibaccatum tämä on, mutta en tiedä mikä, kun nimikyltit olivat menneet sekaisin. Kuvia netistä pläräämällä näitä villejä on käytännöllisesti katsoen mahdoton tunnistaa toisistaan, joten tämä jää nyt sitten pysyvästi tunnistamattomaksi.

Jos joku muuten haluaa kokeilla villichilien kasvatusta kasvattelemalla tunnistamatonta geneeristä villibaccatumia, niin siemeniä tuosta tuli aivan tuhoton määrä ja tuskin niitä kukaan "vakavampi" harrastaja haluaa, joten jakelen ihan mielelläni pois mokomat.


Ei tuo sattuisi olemaan Mini Mini ? Tumma runko ja tuon malliset podit ainakin voisivat viitata siihen suuntaan :)
44
Aamukaffet viivi & wagner mukista.
45
Suuret kiitokset cuskille!
46
Lainaus käyttäjältä: cuski - syyskuu 20, 2011, 13:38:29 ip

*HUOMIO* mikäli olet listalla etkä ole saanut viestiä huutele mulle heti *HUOMIO*

cuski


Mulle ei ole tullut mitään viestiä sinulta, jos tarkoitat yksityisviestiä?
48
Itsekkin voisin ottaa muutaman kymmentä kpl, tosin isompikin määrä kelpaa jos pakko.
49
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Vs: Turku meetti
syyskuu 15, 2011, 00:36:33 ap
Kiitoksia kaikille ! Eteenkin hessille hillon & jauheen takia :) Oli mukava taas yhdistää naamoja nimimerkkeihin.
50
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: MrFrost 2011 YABB
syyskuu 13, 2011, 15:24:19 ip
Onnea!
52
Voishan kisan jotkin luokat olla johonkin muuhunkin liittyen kuin hedelmän kokoon, esim wildchilli.eu:n tämän vuotinen kisa on Mini Mini chilin rungon paksuus. Miksei olisi isoin lehti tai jotain muuta ? :p

EDIT: selvennystä.. kai
53
Muut harrastukset ja elämä / Vs: lempimusiikkisi
syyskuu 08, 2011, 00:05:47 ap
Mielestäni en vielä tänne ole laittanut mitään joten:

Pääasiallisesti musiikkimakuuni kuuluu drum & bass, electro, dubstep, trance ja joissain määrissä myös rock, metalli ja hyvin harvoissa määrissä räppi.

EDIT: ainiin, vanha rakkaus UK HC/happy HC unohtui :p
54
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Vs: Turku meetti
syyskuu 06, 2011, 23:12:01 ip
^ Jos ensi viikkoon menee niin pääsen itsekkin paikalle :D
55
Huomasin itsekkin että kasvupisteet mitä luteet olivat vaurioittaneet, niin niiden kasvupisteen kukkien podeihin tuli _hyvin_ paljon enemmän korkkautumista, jopa simmosiin lajikkeisiin mihin ei normaalisti tulisi korkkautumista.

Ja sitten vielä O_O tuota flexua :p
56
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Vs: Turku meetti
elokuu 31, 2011, 16:58:09 ip
Valitettavasti en taida päästä paikalle jos miitti on tuolloin 10.9 päivä, mut raahataan silloin tuonne erotiikkamessuille :/
57
Kirje tuli ja kahlataan hubertin kanssa se läpi ja pistetään eteenpäin cix:lle.

EDIT: otin sitä sun tätä, lisäsin Black Scorpion Tongueta (C. annuum), Championia (C. baccatum) ja CGN 22795 (C. praetermissum).
hubert laittelee sen menemään cix:lle.
58
Jees, myös mukana ensi kierroksella!
59
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: aropupu 2011
elokuu 28, 2011, 07:25:42 ap
Upeita kuvia, täytyy taas kerran mainita :D
60
Lainaus käyttäjältä: Littlelupe - elokuu 26, 2011, 13:36:35 ip
Lainaus käyttäjältä: Mattson - elokuu 26, 2011, 13:24:23 ip
Kunnallisessa?

Itse käytän yksityisiä jo siksi, että kunnallisessa käynti tarkoittaisi suoraan palkatonta vapaapäivää -> säästän rahaa kun käyn privaatilla. On pikkasen erilaista jälkeä. Paikat mm. jopa sopii justiin paikalleen eikä "vähän sinnepäin, kyllä se siitä kuluu" (ts. asettuu kun paska paikka vääntää hampaita.) Olen ollut huomaavinani myös, ettei vuoto kestä niin kauaa eikä suu ole lainkaan niin pitkään niin kipeä kuin edm. otilla...
Vaikka kunnalliselle pääsiskin helposti, suosittelen lämpimästi käyttämään yksityisiä. Maksaahan se paljon enemmän mutta jäljestä ja palvelusta ei voi puhua samana päivänä...


Hehe. Onhan tuossa väitettä kerrakseen, mutta.. Valitettavasti samat hammaslääkärit ovat melkoisen usein ainakin täälläpäin myös yksityisellä töissä, kunnallisen työn ohessa. Samat sankarit tekevät samoja hommia. Viimeeksi kävin yksityisellä kokeilemassa huonon kunnallisen hoidon jälkeen ja eiköhän mullekin sattunut se sama virheitä tehnyt hammaslääkäri sitten kohdalle. Pitipä vaihtaa aikaa ja lääkäri, melkein kerkesin jo metelin nostamaan, varsinkin jos ei olisi onnistunut.
Eri rahamäärästä ne samat lääkärit tekee yksityisellä ja kunnallisella puolella duunia, niin voi olla että motivaatio kunnan puolen hommissa on pienempi. (mutuilua, ei faktaa)

Minä vaihdoin yksityiseen hammaslääkäriin monia vuosia sitten kun menin reiän takia hammaslääkärille, sitten kuin olivat poranneet ja paikanneet niin menin kotiin ja avasin suuni peilin edessä ja hupsankeikkaa, toinen reikä! En ollut itsekkään kyllä nähnyt toista reikää suussani aikaisemmin mutta eipä kyllä hammaslääkärikään vaikka paikkaili toista reikää. Tais olla silmät jossain muualla :D