tammikuu 27, 2021, 08:54:08 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Jassu

301
Edistyneempi chilinkasvatus / Chilikasvin leikkaaminen
syyskuu 03, 2005, 12:14:05 ip
Veikkaan että jos saisit räpsästyä puskasta kuvan niin joku täällä saattaisi osata arvailla lajikettakin sinulle :)
302
Ravintolat ja ruokapaikat / Helsingin raflat
syyskuu 01, 2005, 21:37:46 ip
Bamboo Centeristä on aiemmin täällä ollutkin juttua jo mutta laitetaan lisää :)

Itse jo monivuotisen bamboo-friikkinä olen jäänyt koukkuun pahasti paikan Currykanaan. Itse listalta saa tilattuna kolmea tulisuusastetta (heidän käyttämä lukunsa suluissa)

Mieto (0)
Keskivahva (1-1,5)
Tulinen (3)

Pyynnöstä tekevät kyllä aina vahvuusasteelle 9 asti kun vaan huomaat pyytää, eli kyllä sieltäkin alkaa tulisuutta löytymään :) Itse velliperseenä juon jogurttia jo vitosasteella mutta eiköhän tämän foorumin pelimiehille (ja naisille) tuo kovinkin taso uppoisi :D

Jos kaikesta huolimatta saamasi annos ei ole riittävän tulinen kannattaa pyytää tarjoilijalta lisäpurkissa chiliä, älä käytä pöydässä olevaa öljyskeidaa vaan pyydä tosiaan heidän sapuskoissa käyttämäänsä tavaraa keittiön puolelta :)
303
Enpä minäkään näe lisäarvoa tuollaisilla kilkkeillä. Foorumi ajaa sivuston puolella asiansa ja irc sitten "pikaviestimenä" :)
304
Kappas täällä on joku muukin meikäläisen lisäksi Martinlaaksosta.

Missäpäin tarkemmin näitä kokeiluja on Martinlaakson luonnonkauniissa maisemissa tehty ?-)
305
Mihinkäs aikaan vuodesta noita laajempia lajitelmia olisi taas saatavissa ja minkäs hintaisia nuo ovat?

Anoppi oli saanut Fataliin äidiltä näytesetin ja koska ei itse ole chili-ihmisiä niin pisti siemenet ja jauheen meille - pakko hehkuttaa sitä savujauhetta - aivan kuningasta...