heinäkuu 15, 2020, 14:51:55 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - ozmium

21
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - syyskuu 18, 2010, 20:20:54 ip
Nyt sitten pikkurilli pystyssä laittomasti latailemaan hevoskuiskaajia ja titanikkeja. Paketti nessua ja vaimon kanssa soffalle nyyhkiin jukurtit ja kurkunviipalekset poskilla!  ;D


Tipahdin :D kyllä mattson kohta katuu, että ikinä mainitsikaan asiasta ;D
22
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 19, 2010, 09:32:10 ap
]No kyllä se hiukan tyhmänrohkeutta vaatiikin tuon suuhun laittaminen. Itse olen kanssa syönyt, enkä toiste sitä tee, ainakaan ihan ilmaiseksi. Vähinä annoksina hyvä chili, mutta kerralla pistää isonkin miehen polvilleen kivusta. Itselleni Nagakin oli siedettävämpi kokemus, kuin tämä Scorppari. En uskaltanut edes kuvitella kasvatuslistalleni ensikesäksi. Pitänee miettiä tulevaisuudessa uudelleen. ;D


No juu, ei noita ihan mielellään niinku iltapalaksi napostele :) Ehdottomasti kasvatukseen, voi sitten huijata heikkouskoisia syömään ;) Täytyy kokeilla tuota ruoanlaitoissa ja katsoa mitä siitä sais aikaseks..Käärii pekoniin ja grillaa?
23
No en minä rohkeudesta tiedä, tyhmyyttä ennemminkin :D Tämä aamu taidetaankin viettää vessan puolella..
24
Irkkihän on loisto juttu ja kun se vielä pyörii serverillä, johon logit talteen niin ei ne vanhatkaan keskustelut häviä :) Vielä kun osan kavereista saa kiinni sitä kautta lähes aina, niin ei tarvitse paljon soitella. Tosin sitten kyllä puhelimella huudellaan irkin yli :D Mutta esimerkiksi jostain asiasta sopiminen useamman ihmisen kesken on melko paljon mukavampaa irkissä kun soitella ristiin keskenään.
25
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tampereen raflat
syyskuu 09, 2010, 08:28:46 ap
Lainaus käyttäjältä: Kadotus - syyskuu 09, 2010, 07:59:02 ap
Lainaus käyttäjältä: ozmium - syyskuu 08, 2010, 22:20:41 ip
Onhan noita Treellä riittämiin. Hämeenkatu, Plevnan vieressä, Tammelan torilla, Ideaparkissa, Lentolassa.. Tällä hetkellä parasta palvelua saatu keskustan tietämillä. IdeaParkin Panchoon en vittu mene enää ikinä. Paremmat hampurilaiset saat alakerran Hesestä paremmalla palvelulla.


N#ssitaan sen verran pilkkua että Lentola on Kangasalaa ja Ideapark on Lempäälää...  ;D Mutta joo... Tampereen seutua kumminkin.


:D

Juurikin näin :)
26
Tulossa ollaan kunhan saan jonkun täältä Tampereelta mukaan lähtemään! Oisko Chocolate Bhut Jolokiaa tarjolla :D
27
Kuivattu Aji Cristal ja valkkari. Melko hyvä. Tuore ois ollu parempi.
28
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Now playing-topic :)
syyskuu 08, 2010, 22:54:33 ip
spotify:track:3waMZITH5bi8cPwPjBEcWk Aivan loistavaa settiä :)
29
Lainaus käyttäjältä: Fire - syyskuu 08, 2010, 20:43:54 ip
Varmaan joskus epätietoisesti Koti Pizzan Pollo Mexicanasta n. 10 vuotta sitten, kun huomas että ne "vihreät tuliset kummajaiset" maistuivat tosi hyvältä. Silloin en tietänyt edes asialle nimeä, mutta kiinnostus heräsi ja maistui hyvältä. Sit halus Bunjabin kebabbeihin "niitä vihreitä laihoja paprikoita" aina hirmu määrän jne. Ei ole kaduttanut. :)


Ei nyt ihan tähän ketjuun liity, mutta tuosta Koti-Pizzasta tuli mieleen eräs kerta kun tuli poikettua ja tilattua kotzone. Pyysin kreikkalaisten pepperonien tilalle jalapenoa ja vastauksena tuli, että "ne on aivan sama asia. Toiset on kokonaisia ja toiset pilkottuja." AHA.
30
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
syyskuu 08, 2010, 22:48:26 ip
No niin näköjään pitää. Oma auto (tai no firman) on kyllä rekisteröity pakuksi, mutta ei riitä. Vois ostaa Dodge Ramin, jolla vois vaan ajella yli. Joskus ajelin 90 km/h töihin kun se säästi melkosen paljon bensaa niihin aikoihin sillä autolla (2.0 litranen vm, 85). Perkele mitä paskaa sai niskaansa motarilla. Sitä valojen vilkutusta ja muuta huomiointia ei jaksa. On olemassa myös SE TOINEN KAISTA. Mutta niinhän se on, aina pitäs olla se +20km/h, yleensä on se +10km/h ja sitten siellä on se Volvo/Audi roikkumassa perseessä kiinni ja sitten vituttaa. Varsinkin kun nyt syksyllä kun joka vitun peilistä paistaa sen takana tulevan auton valot.
31
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tampereen raflat
syyskuu 08, 2010, 22:20:41 ip
Onhan noita Treellä riittämiin. Hämeenkatu, Plevnan vieressä, Tammelan torilla, Ideaparkissa, Lentolassa.. Tällä hetkellä parasta palvelua saatu keskustan tietämillä. IdeaParkin Panchoon en vittu mene enää ikinä. Paremmat hampurilaiset saat alakerran Hesestä paremmalla palvelulla.
32
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
syyskuu 08, 2010, 22:14:34 ip
Voi vitun perässäroikkujat. Ettekö nyt vittu voi pitää sitä autoa muutamaa metriä kauempana vai mikä perkele siinä minun auton perseessä nyt viehättää? Että nuo ihmiset voi vituttaa. Volvolla tuntuu kulkevan ja lähestyvän parhaiten nykyään.
33
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - syyskuu 08, 2010, 21:35:58 ip
Joo, se vakkari äänimerkki on liian vaisu, että juntit hoksaisi tehneensä virheen.

Siksi ruuvasin kompressoriäänitorvet etumaskin taakse. Hytissä on possunpunainen "sikanappi" jolla koulutetaan urpoja.


Perkele, että vituttais jos tuo torvi rupeis soimaan takalasin vieressä missä se Hiacen puskuri todennäköisesti olis :D Tarttis varmaan itsekin asentaa vastaava äänentoistojärjestelmä autoon. Tai sitten TopGearista tuttu kyltti takalasiin :)
34
Lainaus käyttäjältä: Nikov - syyskuu 08, 2010, 19:10:15 ip
Tälle repesin huutonauruun. Kiitos.


Samoin, "JA MULLA ON SENTÄÄN KAKSI TÖÖTTIÄ HIACESSA."  :D
35
Tai sitten speech-to-text kaukosäätimeen ja sitten sitä vois huudella nimellä, jolloin se vastais jollain tietyllä äänellä :)
36
Vaari oli kuulemma kovakin veistämään puusta. Mummo taas puolestaan oli kova ompelemaan ja muistaakseni teki mulle puvunkin kun olin 5- tai 6-vuotias. Kai sitä sitten meilläkin suvussa  ::) Itse en kumpaakaan näihin ammatteihin ole lähtenyt, mutta maalattua ja piirreltyä on tullut jonkin verran. Lukiossa kuvaamataidon opettajalta kahtena vuotena stipendit ja olis pitäny lähteä johonkin muualle kuin teknilliselle alalle. Tuotin pettymyksen :( Jonkin verran sukulaisille tullut piirrettyä/maalattua tauluja sittemmin. Menee siis harrastuksena. Tosin viime aikoina työt, opiskelu ja uutena nämä chilit ovat vieneet melkosesti aikaa ja hieman jäänyt tuo tuhertelu ;) hmhm, ja onhan tuota tosiaan tullut kivestä tehtyä monen moista pihaa, mutta sitä nyt ei vissiin oikeen enää harrastuksena voi pitää :D
37
Äänestykset / Vs: Foorumin ikäjakauma?
syyskuu 06, 2010, 17:24:09 ip
25 tulee täyteen nyt syksyn aikana. Melko hienoa, että siitä ei sitten enää näköjään vanhenekkaan :D
38
Lainaus käyttäjältä: bittipippuri - elokuu 23, 2010, 18:18:32 ip
Oikeastaan, mikä minua eniten kiinnostaa ovat valaisimien paloturvallisuudet, pitää nimittäin tuo emäntäkin saada uskomaan, ettei kämppää olla polttamassa. Seuraavana jonossa tulee helppous. Millaisia kokemuksia ihmisillä on?


400W natikka porottaa keittiössä, eikä niin hirveän kaukana seinästä. Asteella tuntuu nostavan huoneen lämpötilaa, mutta eipä tuosta juuri hirveätä haittaa. Aivan lampun läheisyydessä heijastimen alla on melko lämmintä, yläpuoli luonnollisesti melko viileä. Valoa tosin tuo asuntoon melko runsaasti, mutta hyvin tuon omankin naisen sai tottumaan: nykyään harmittelee natikan sammuessa iltasella, että kun "ei nää mitään, laitatko valoa?"

Helppoudesta sen verran tietysti, että ei tuon ohella tarvitse juuri muita lamppuja viritellä (n. 10 kasvia itselläkin). Valon väri saattaa tietysti olla joillekin vastenmielinen ;)
39
Uriah Heep - Salisbury
40
Viru Valgeaa Nagalla. Saatanasta. Huomenna voi tarjoo vieraille :)