lokakuu 22, 2020, 15:21:57 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Sinttis

41
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: chili-tomaatipyree?
elokuu 23, 2010, 15:48:40 ip
Vettä ei välttämättä tarvitse lisätä, tomaateista irtoaa paljon nestettä keitettäessä.
42
Meillä onneksi kumpikin tykkää tulisesta, mutta kasvatteluun ei tunnu toisella puoliskolla olevan juurikaan innostusta. Just tänään totesi mies, että kamalaa kun koko ajan tekis mieli jotain tulista  :D. Mut ton olen kanssa huomannut, että välillä joku ruoka on mulle liian tujua ja välillä taasen miehelle, vaikka toisesta tuntuu että chiliä voisi olla enempikin. Mutta onneksi aika yksiin menee, ei tarvii tehdä eri safkoja molemmille.
43
Mausteet / Vs: Chili Sauce EXTREME's
elokuu 19, 2010, 02:40:55 ap
Itsellä vahvin mitä tällä hetkellä kaapista löytyy on Dave's Private Reserve, n. 1.000 000 SHU. Aika älytöntä kamaa sekin sellaisenaan, mutta sopii kivasti esim. majoneesin tai pizzakastikkeen sekaan. Ja pakkohan sitä on joka paikkaan totta kai tunkea, ettei vahingossa mene pahaksi kaapin perällä :)
44
Minäkin olen tainnut tuohon kenopolvi-Kimmoon törmätä useampaan kertaan kiskantätinä, kerran myös kapakissa. Istui kutsumatta pöytään tuijottamaan seurueen naisten rintoja. Samaisesta jätkästä vartijat varoitteli, että saatta olla arvaamaton.

Duunin kautta tulee kyllä kaikennäköisiä veijareita vastaan, yksikin ukko esittelee joka kerta lompakostaan jonkun Kauniit ja Rohkeat-näyttelijän kuvaa.
45
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Urbaanilegendat
elokuu 11, 2010, 03:15:29 ap
Nyt on pakko kertoa (vaikka onkin tornareihin juttu jumittunut) niin pari urbaanilegendaa.
Ensimmäisen kuulin viime syksynä, oli kuulemma varmasti tapahtunut kaverin kaverille ;)
Oli yks mimmi asunut yksin, ja jossain vaiheessa alkanut ihmettelemään kun ruokaa katosi kaapeista. Kukaan ei tietysti uskonut kun kertoi. Lopulta tää mimmi päätti merkata maitopulloon, että missä vaiheessa se on juomassa. Kun tuli töistä kotiin, huomasi, että maito oli vähentynyt, ja soitti poliisille. Poliisi sanoi "lähde äkkiä ulos, sun asunnossa asuu joku!". Poliisi tuli vartin sisällä paikalle, muttei löytänyt asunnosta ketään...

Toinen, aika vastaava stoori kävi kuulemma kaverin isosiskon kaverille joskus kun se oli Norjassa vaihto-oppilaana.
Eli tää tapahtui joskus vuosia sitten. Eräs opiskelijatyttö tuli kotiinsa väsyneenä, rojahti sängylle, alkoi katsoa TV:tä ja tupakoimaan. Sit tyttö nukahti, palava rööki kädessään, mutta havahtui juuri ajoissa. tyttö kumartui nostamaan pudonneen tupakan, kun sängyn alta ojentui käsi ja tumppasi sen. Saman tien vilisi silmiin lehtilööpit murhaajasta joka tunkeutui nuorten naisten asuntoihin ja näiden nukkuessa kuristi hengiltä. No, mimmi tuumas ääneen että "taidanpa mennä tästä vessaan", ja yritti mahdollisimman luonnollisesti päästä toilettiin asti. Onneksi asunto oli katukerroksessa ja vessassa ikkuna, jonka kautta tyttö pakeni ja soitti poliisit. Murhaaja löytyi asunnosta piileskelemästä.