toukokuu 26, 2020, 09:57:40 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - JaloPena

1
Tervehdys kaikille.
Aloitetaanpa päiväkirjan pito, tuleepa tulokseksi lapsille kerrottavaa tai ei.  Viime talvi ja kesä meni habanerojen kanssa harjoitellessa ja nyt pistetään vähän paremmaksi - ainakin lajikekirjon osalta. Laitoin tänään aloittajaisiksi pari laatikollista siemeniä itämään, yhteensä 13 lajiketta. Ei, en ole taikauskoinen  ;)
Tällaisia meni multiin, 3 pottia jokaista:
Annuum:
- Apache
- Cheyenne
- Malagueta

Baccatum:
-Inca red drop
-Aji verde
-PI 260567

Frutescens + chinense:
-Aji gusanito

Chinense:
Habanero

Pubescens:
Manzano yellow
Manzano orange
Manzano rojo
Rocoto Peru Cusco
Rocoto Peron

Chinenset, lisää baccatumeja ja tabascot ainakin sitten myöhemmin. Ja ettei tärkeä asia unohtuisi: Bluesmanille suuri kiitos siemenjelpistä.  :D

Muuten, tuleeko amppelikasvista ( Habanero ja Inca red drop) riittävän tuuhea yhdellä siemenellä vai pitäisikö tökkiä siemennystä lisää samoihin multiin?

Kuviakin koetan laittaa sitten kun on vähän enemmän kerrottavaa.