huhtikuu 09, 2020, 10:48:55 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - ihmo

1
laitampa minäkin vaatimattoman korteni kekoon savuamaan  :D

noviisina pähkäilin satoni säilömistä kun ei sitä oikein paljon jäänyt jäljelle kesän syömingeistä 

noin litra kolmea eri lajiketta (mitään tietoa/muistoa notta mitä lajia)

eli laiskan ratkaisu savustettu jauhe  sivuja kun tutkailin niin vaikkutti sekin pirun vaivalloiselta ja aikaavievältä  siis oikomaan mutkia

puuhuoneesta kuiva leppäklapi siitä 20cm pätkiä ja kirveellä pienemmiksi vähän isompia kun harjanvarsi näitä siis noin 20cm halkaisijaltaan nippu

pari kieppiä foliota ympärille pieniä reikiä tökittiin pakettiin sitten kaasugrillin polttimen päälle savuamaan kituvalkealla

varsinaisen grillausritilän vuorasin vielä foliolla nottei tuu ylhäällä kuuma (tiiä sitten auttaako se)

sitten sato halki ja ylös "kylmäänpäähän" grilliä  1,5h tuli savua   

grillistä uunipellille ja emännän leipomusten jälkeen uuniin (uuni pois päältä) ehtoolla piti vielä kropsua paistaa notta tuli sitten tupla lämmitys  siä ne oli sitten yönyli ja olivat rapeita

tehosekoittimen kautta purkkiin  noin reilu desi tuli valmista

en koskaan ole maistanut vastaavia tuotteita mutta mulle kyllä maittaa on savuista ja tujua   :o