tammikuu 21, 2021, 06:52:30 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - höppänä

141
Tässäpä tätä kuvaa nyt. Aina näköjään oppii uutta  :)
Täytynee varmaan vaan rauhassa odotella, ja katsella mitä tuleman pitää.

142
En osaa laittaa kuvaa tänne. Kasvi on laitettu itämään maaliskuun lopussa. Korkeus nyt n.18cm. Sirkat pudonneet, 5 lehtiparia. Siirretty mullasta ebbiin 1vko takaperin.
143
Lemon Drop on minulla ebbissä. Nyt alimpien oikeiden lehtien reunaan ontullut ruskeaa rantua. olisiko liian vähän kaliumia?  Vettä noin 25 litraan resossa. Jos kaliumin puute, niin paljonko lisäisitte Flora sarjan ravinnetta, ja mitä niistä?
144
Niin,
tuossa härpäkkeessähan on nyt perässä ainoastaa 7W akvaariopumppu. Eiköhän minkä tahansa kaupallisen tuotteen nyt tuollainen kuorma pitäisi kestää.... :o
145
Kyseinen ajastin nollasi itsensä neljännen syklin jälkeen. Ajatuksia, mistä johtuu / mitä voisi tehdä? Ei tee ebbille hyvää,  jos menre nollille. Ei oikein nyt herätä luottamusta.
146
Voiko NutriForten kastelulannoitetta käyttää Ebbissä?
Paljonko laittaisitte jauhetta / 10 l vettä?

Taimet ovat nyt noin 20-25cm pitkiä.
147
Nyt alkoi pelottaa nuo Aji Cristallin lehdet.
Onko tuo käpertyminen normaalia, vai olisiko syytä huolestua?

Siirsin kasvin 20cm altakasteluruukkuun noin 1,5 viikkoa takaperin. Ruukkusora + kasvuturve + rukkusora pinnalla on kasvualustapaketti.

Kasteluveteen olen lisännyt 1,5 teelusikallista Nutriforte kastelulannoitetta / kastelukannu. Kastelu siis altakasteluna.

Vieressä oleva samaa coctailia nauttiva BR näyttää voivan hyvin ja puskee podeja. Tuolla sekoituksella näyttävät voivan hyvin myös Lemonin ja Jalastarin pikkutaimet...https://docs.google.com/file/d/0B9SVtuviPzazYnZMd25WNjNFeDQ/edit?usp=sharing