lokakuu 20, 2020, 22:49:14 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - jamppa110

1
Tässä burgerissa tulinen kastike on http://www.poppamies.fi/product_info.php?cPath=47&products_id=935
jota on jatekttu punapippurihillolla missä on paprikaa sokeria ja chiliä, joten etikan määrä on kylläkin aika olematon.
Lainaus käyttäjältä: PP - toukokuu 21, 2013, 20:22:51 ip
Varoituksista huolimatta kävin kokeilemassa Hot n' Spicyn Viikin Chicosissa. Ajatukset syödessä oli pitkälti samat kuin Räyhiksellä, joten jäi tasan viimeiseksi kerraksi. Otin jolokiaastikkeen erikseen, mutta se ei selitä eikä oikeuta purilaisen kuivuutta. Soossi on sen verran jäykkää, ettei sitä voinut käyttää kunnolla kostukkeena mutta lisäksi se oli vielä pahaakin, tosi etikkaista, ja chinensen aromia oli vähän tulisuuteen verrattuna. Ranskalaiset oli syötäviä ja coleslawta liian vähän.

Jos Chicosissa on pakko tai ilmaista syödä, kannattaa tosiaan ottaa kastike dippinä jonkun muun purilaisen kanssa.
2
Lainaus käyttäjältä: Nosiseptori - huhtikuu 13, 2013, 20:09:42 ip
Onko tämä sitä samaa kuin Poppamiehellä on kilon purkeissa vai onko tätä tuunattu jotenkin? Pitää ostaa jos on samaa kamaa.


Kastikke on tuunattua poppamiehen naga jolokia pyreetä kilon purkista.