Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vielä sellainen kysymys, että sopiiko kestokasteluruukku chilien kasvatukseen? Omat taimet istuvat juuri kyseisissä ruukuissa. Olisiko se taimien rääkkäämisen arvoista vaihtaa johonkin perus altakasteluruukkuun?

Tälläisen ruukut kyseessä: http://www.orthexgroup.fi/tuotteet/kasvien-hoito/kestokasteluruukut/pauliina-sailioruukku-17-cm
2
Lannoitteet chilinkasvatukseen / Vs: Neudorff Azet veggie dunger bio-orgaaninen lannoite.
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli Toukokuu 23, 2018, 20:21:06 ip »
Niin no totta. Voisi toimia  :D

Tämä tavara haisee jo tuon paketin läpi niin synkeälle, että hajuhaitat varmasti samaa tasoa kuin sisätiloissa pistäisi kananpaskaa kukille.. :o
Juu, koirakin oli ihmeissään tuosta tavarasta. Jokseenkin navettainen tuoksahdus.

Onko sinulla kuvia tällä lannoitteella kasvavista chileistä?
Ei ole tällä hetkellä. Ei ne sitten jalopenot itäneetkään. Koitin tossa poblanojakin idättää mutta homehtui. Mulla nyt on vaikeuksia että kaikki tuntuu vaan homehtuvan. Palaillaan asiaan myöhemmin. Kävi mielessä jos star sanilla puhdistaisi kaikki, siemenistä lähtien ja sitten kokeilis idättää.
3
Valmisruoat / Vs: Lidlin inferno pizza
« Uusin viesti kirjoittanut Rikama Toukokuu 23, 2018, 20:16:08 ip »
Tää chili pitsa sais tulla takasin lidlin valikoimaan

On ne vielä "valikoimassa" ilmeisesti, mutta erätuotteena pelkästään. Noita lättyjä oli viime vuoden lopulla pieni erä myynnissä, ja kaupan kassa pidätteli naurua kun ostin kymmenen lättyä pakkaseen varastoon  ;D
4
Lannoitteet chilinkasvatukseen / Vs: Neudorff Azet veggie dunger bio-orgaaninen lannoite.
« Uusin viesti kirjoittanut Chilijamppa Toukokuu 23, 2018, 20:15:07 ip »
Niin no totta. Voisi toimia  :D

Tämä tavara haisee jo tuon paketin läpi niin synkeälle, että hajuhaitat varmasti samaa tasoa kuin sisätiloissa pistäisi kananpaskaa kukille.. :o
Juu, koirakin oli ihmeissään tuosta tavarasta. Jokseenkin navettainen tuoksahdus.

Onko sinulla kuvia tällä lannoitteella kasvavista chileistä?
5
Tori / Vs: O: Taimia Keravalta
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli Toukokuu 23, 2018, 19:56:29 ip »
Kiitos hyvistä käytännön vinkeistä! (Merileväuute ym).  8)
Eipä kestä :) Tota löytyy kaupallisena tavarana valmiina uuttena monissa tuotteissa mutta huomattavasti kalliimmalla hinnalla kun itse kävisi vaan hakemassa merenrannasta. Tosta tehty luxus tuote vaikka sen kerääminen ja valmistaminen uutteksi maksaa vähemmän kuin saippuan.
6
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Funden juhlakausi 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Fundeeraaja Toukokuu 23, 2018, 19:53:30 ip »
Kele! Ekat kirvat bongattu. No, onneksi ei ole vielä sadonkorjuuta. Joutui myrkyttämään ne. Meni siinä muutama lehtikin mustaksi, vaan ei hätää tässä vaiheessa kautta.
Raakileitä on lähes puskassa kuin puskassa. Kohta varmaan saan ekat Aji Cristallit leivän päälle ja hyvässä lykyssä päässe tuoremarinoimaan jalluja Jussiksi.
Nyt on todella mainio kevät meillä. Lämpöä ja aurinkoa melkoisen sopivasti. Kasvu on hyvää, etenkin tomaateilla melkoista. Hieman aurinko kiusannut vanhoja AJ:ta. vaan kukinnassa ei sitä huomaa. Menee vain lehdet vaihtoon.
7
Lannoitteet chilinkasvatukseen / Neko lannoitteet ja lisäaineet
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli Toukokuu 23, 2018, 19:46:34 ip »
Onkohan kukaan päässyt kokeilemaan? Tuli sattumalta huomattua merileväuute tokmmannilta. Hintaa oli suolaiset 4,99€ 300 ml pullolle. Merileväjauhetta vain 6%. Rhodo ja havulannoite vaikutti kanssa ihan mielenkiintoiselta mutta suosittelevat sitä happamassa viihtyville kasveille... Eikä sen tarkemmin eritelty kaikkia ainesosia.

Lainattua sivuilta: Oy Neko Ab vuonna 1941 perustettu kotimainen perheyritys. Toimimme puutarhatuotteiden valmistajana sekä jälleenmyyjänä.
8
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Miikan uusi kausi, köh
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli Toukokuu 23, 2018, 19:01:06 ip »
Näyttäis toimivan tuo Star San. Sisältää fosforihappoa ja rikkihapoketta. Suihkuttelin kirvojen päälle niin kuoli sekunneissa. Jotain outoja toukkiakin tuli esille noista. Toivottavasti hoitelee nekin. Ei ainakaan pitänyt tuosta mäntysaippuasta kun koitti paeta epätoivoisesti.

Mun ötökkä killeri koktaili on nyt:

0,21% Star Sania
1% Mäntysaippuaaa
9
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Chilijamppa 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Chilijamppa Toukokuu 23, 2018, 16:59:04 ip »
Aji golden aloitti ekana kukinnan:Olen joutunut jo monta päivää kastelemaan chilejä ihan hanaveden sekaan sekoitetuilla ravinteilla, kun taivaalta ei vettä kuuluu kastelun turvaamiseksi ja ei noilla tunnu olevan mitenkään erityisen hätä kasvun terveen kasvun suhteen.

Kasvu ei ole varmasti ole järin optimaallista verrattuna sadeveteen, mutta ei nuo ainakaan kärsivältä nyt näytä ja hanavedellä mennään niin kauan kuin saan taivaalta lisää kasteluvettä.
10
Ok, kiitoksia! :) Koitetaan, vaikka aluksi ulkoiluttaa kasveja aurinkovarjon alla päivisin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10