Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Vilfred

Sivuja: [1]
1
Chililajikkeiden arvostelut / Carolina Reaper x Peach Bhut Jolokia
« : Heinäkuu 18, 2016, 13:26:44 ip »
En tästä löytänyt mitään koko foorumilta, niin aattelin tehä uuden aiheen suoraan. Ylläpito poistakoon tai siirtäköön jos meni väärään paikkaan. :) Eli onko kukaan kasvatellut tätä fataliin risteytystä? Kiinnostais tietää vähän enemmän tästä, esim. miltä muiden kasvi näyttää, onko minkä makuinen chili, mitem nopeesti hedelmät kypsyy, jnejne. Kaikki lisätieto kiinnostaa. Itellä on ekaa kertaa kasvamassa tätä, toinen kookoksessa ja toinen bubblerissa(joka vähän kärtsäs lämmittimen vieressä) :D

2
Uusien jäsenten esittelyt / Nuori "aloittelija" Ylöjärveltä.
« : Toukokuu 14, 2016, 15:55:33 ip »
Moro! :) Pakkohan se oli itekkin tänne rekisteröityä kun tällänen kerran on. Oon 16 (2kk päästä 17) vuotias poika joka kasvattelee chiliä kotona sisällä, kouluttelee omaa puol vuotiasta koiraa (sekarotunen, sakemanni/rotikka/husky) ja sain myös tyttöystävän kanssa juuri 11.5.2016 oman pojan! ^-^ Oon vähän erilainen kun muut mun ikäset pojat tai tytöt mutta tällänen oon ja tuun oleen! :D Tällähetkellä on 22.1.2016 multaan laitetut Lemon Drop, Starfish ja marbles/bolle risteymä isoimmat ja pideja tulossa jo vaikka kuinka paljon. Viime kuun lopulla laitoin lisää itään ja nyt on kaappi täynnä taimen alkuja eri lajikkeita... :P Uusimmat tulokkaat on mm. Purple Bhut Jolokia, Pimenta Da Neyde, Carolina Reaper x Peach Bhut Jolokia, Naga morich, Bishop's hat, Pretty purple, Coyoten zan white ja TSMB. Eiköhän noi riitä ainakin täks ja ens vuodeks... ;) Siinä oli nyt iham tarpeeks musta, eiköhän se ollut siinä!  :)

Sivuja: [1]