kesäkuu 04, 2020, 16:25:05 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Cholula

Aloittaja Whili, maaliskuu 20, 2013, 17:23:55 ip

« edellinen - seuraava »

Whili

Onkos makuelämyksiä Cholula sooseista ??


HSuomi

On. Origina, Chipotle ja Garlic testattu. Etenkin kaksi ensimmäistä helvetin hyviä. Loistava tuote pöytämausteeksi!

Wolfman

Chipotle testattu, vähän järkevämpi pullokoko kuin chipotle tabascon kerta-annos pullo  ::) Ja ihan hyvää oli. Muita ei ainakaan vielä ole näkynyt paikallisessa marketissa  :-\ Toivottavasti tulee.

Tosin.... Mitä tuo "hot" noissa tekee  :P

LupeKani

Loistava korvike tabascolle. Maukkaampia ainakin nuo original ja Chili Lime. Cittareiden ameriikan hyllyissä näkynyt näitä Cholula mausteita.

Nosiseptori

Ihan ok ainakin tuo original, mutta en ole kokenut tarvetta ostaa uudestaan. Habatabaa ostan mieluummin.

Herra 47

kaikki hyviä... ei tulisia mutta peruspöytämausteeksi oivia tabascon sijaan.. tuo chili lime on kans ihan hyvän makuinen
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Whili

Ooolraits !!

Hakusessa nimenomaan on miedohko ja maukas soosi.
Noita pitänee sitten kauppareissulla tähyillä  :D

La Bruja

Tosi hyvää ainakin tuo Original. Aika mieto tosiaan on tämän foorumin harrastajien näkökulmasta, mutta maku on yksi parhaista mitä olen kokeillut. Tällaista hyvää-mutta-ei-liian-vahvaa kastiketta voisi kokeilla tyrkyttää myös sellaisille kavereille, jotka eivät vielä ole hurahtaneet chilikastikkeisiin. Porttiteoria!  ;)

Jani M

Nuo kaikki on ihan juotavia! Suosittelen.

Ai nii mausteeksi! Siihen ne on vähän liian mietoja.  ;D

Chilijamppa

Tuota chipotlea on pullollinen ostettu ja eihän se mitenkään tulista ole, mutta käypää tavaraa vaikka ruuan maustamiseen.

joseplluissans

Hain just Lahdesjärven abc:ltä -50% tommosen chili lime -pullon. Hyvää on!!

Sent from my härveli using tapatalk

Bassoa länkyttävä chilinsyöjä Tampereelta.

svalli

Eipä ole vielä Cholulaa tullut vastaan paikallisista marketeista, mutta hyvä tietää sen rantautuneen Suomeenkin. Se oli aikoinaan meidän pojan ensi tutustuminen chilikastikkeisiin, kun viisi vuotiaana vaihtoi ketsupin Cholulaan. Kalapuikot ja ranskikset meni alas vain Cholulassa pyöriteltyinä. Asuttiin silloin rapakon takana ja muuttokuormassa Suomeen piti tuoda monta pulloa Cholulaa.
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...

joseplluissans

Kyllä tota Cholulaa on näkynyt mielestäni aika kauan isompien markettien hyllyillä...

Sent from my härveli using tapatalk

Bassoa länkyttävä chilinsyöjä Tampereelta.

bläkkäri

Tuossa pari viikkoo sitten bongasin original Cholulan paikallisen ässähyperkmarketin hyllystä. Aika nopsaan hurahti pullollinen, oikein suunmukasen makuista oli mielestäni.
Sitä piti vaan holovata niin tuhottoman paljo, että päätin seuraavaksi hairahtua Poppiksen Habasoosiin. Aika herkkua sekin :P.

joseplluissans

Cittarissa oli muuten jotain amerikkahyllyjä "paremmin esillä" ja näky olevan cholulaa. Lime puuttu. Hintavia olivat tosin, jotain päälle 5 euroa. En muista kaupunkia ku oon tälleen kesälomalla reissaillu ympäri Pohkanmaata ja Etelä-Suomea...
Bassoa länkyttävä chilinsyöjä Tampereelta.